RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Rozvoz květin Praha recenze

Jak funguje doručení květin v Praze

Chcete poslat kytici v Praze a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-kvetiny. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jakým způsobem můžu hodnotit doručení květin v Praze?


Každý, kdo na Flora-kvetiny.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

« 1 2 3 4 6 8 10
4. září 2019
The first time when there was problem with delivery and rude management
26. srpna 2019
Most beautiful flowers and best service!
25. srpna 2019
jednoduche objednani, dorucena kvetina na cas a moc se libila
24. srpna 2019
Vše v naprostém pořádku.
24. srpna 2019
very good service and nice flowers
24. srpna 2019
Byla jsem maximálně spokojená! Moc děkuji!
23. srpna 2019
Všechno v pořádku, není co vytknout
22. srpna 2019
Doruceno v terminu. Kvetina se velmi libila.
22. srpna 2019
Skvělá práce... Díky!
22. srpna 2019
Spokojena
22. srpna 2019
děkujeme.
21. srpna 2019
Pokud se dotučuje i nějaký text, bylo v dobré ho dávat do malé decentní obálky.
21. srpna 2019
Vše v naprostém pořádku.
21. srpna 2019
Vše proběhlo skvěle. Květina byla krásná,
20. srpna 2019
Objednávám pravidelně a vždy velká spokojenost.
18. srpna 2019
vše v pořádku , doručení ve správný čas i nádherná kytice děkuji
18. srpna 2019
Vše klaplo!
17. srpna 2019
Hello and good evening,

thank you so much. The best service i have ever seen. Sch was so happy about the Flowers and the Teddy Bear. Thank you very much. I will order here again.

Best Regards
Moritz
17. srpna 2019
Moje objednávka byla perfektně vyřízena, včas, krásné květiny. Velice děkuji za váš přístup k zákazníkovi. S přáním hezkého dne JUDr. Jaroslav Švábík
16. srpna 2019
Vynikající přístup, perfektní služby!
16. srpna 2019
Vse v naprostem poradku byl jsem spokojen
15. srpna 2019
Super?
15. srpna 2019
Naprostá spokojenost. Mohu vřele doporučit. Marcela
14. srpna 2019
Vše zajištěno podle požadavku, moc děkuji !!!
14. srpna 2019
Super,můžu jen doporučit. Žádný problém.
14. srpna 2019
Děkuji za Vaše služby. Květina nádherná, vzkaz přiložen. Jsem naprosto spokojen.
14. srpna 2019
Děkuji, všechno klaplo, jak mělo
13. srpna 2019
Objednávka dorazila včas a v pořádku, výsledná kytice se mi líbila mnohem více než na ilustrační fotce. Maximální spokojenost. Příště jistě využiji službu znovu :-) Děkuji
11. srpna 2019
Vše perfektní
6. srpna 2019
Rozvoz kytice fungoval i v neděli a přesně na čas!
5. srpna 2019
thanks a lot
5. srpna 2019
Úplná spokojenost
3. srpna 2019
??
2. srpna 2019
Kvalita, rychlost a spokojenost proste super
2. srpna 2019
Very nice floral bouquet. My colleague loved it. Beautiful colours and arrangement.
1. srpna 2019
Nakupuji u Vás pravidelně, jako vždy vše v nejlepším pořádku, perfektní služby na jedničku s hvězdičkou.
Děkuji, Hana Dubová
1. srpna 2019
Perfektní, krásná kytka, na čas.
30. července 2019
Dekujeme za dodani krasne kvetiny za vcasu a do spravnych rukou. Urcite Vase sluzby v budoucnu rada opet vyuziji.
29. července 2019
velká spokojenost
29. července 2019
Velká radost takže i velká spokojenost. Děkuji
29. července 2019
Dobrý, skvělý - díky za připomínku po roce, přišla vhod - za to upozornění jsem opravdu vděčný, funguje to skvěle, můj vypatlaný mozek bude za rok vděčný i za další připomínku nákupu, ten jistě zopakuji. Je opravdu skvělý nápad, poslat nenápadnou SMSku, že před rokem jsem někam posílal kytici...

Připomínku jsem využil, a jsem za ní vděčný, no, takže za rok... nějakou kytici zadáme, pokud se mi podaří spojit s adresátem, budu rád
28. července 2019
Jen mi chybí obrázek, jak vypadá malá kytice.....asi fotky jsou pouze středních či velkých...malá kytice vypadá jinak..
28. července 2019
Služba štandardná, bez problémov.
27. července 2019
skvele
27. července 2019
suuuper!!!!§
27. července 2019
Vše bylo ok,kytka nádhernááá.
26. července 2019
Super komunikace, rychle správne doručení
26. července 2019
Moc děkujeme za krásnou kytku. A nesmím opomenout ani poděkovat kurýrce, která objednávku č.490724013 doručovala, protože když viděla zmatenou obdarovanou babičku, tak jí hned přečetla vzkaz, který jsem nechala ke kytici přiložit. Ještě jednou moc děkuji za skvělé služby.
25. července 2019
Super?
23. července 2019
super díky
22. července 2019
Nemohu, jsem 3000 km od místa doručeni, ale byli jste tam včas a manželka je spokojená, takže Ok
15. července 2019
Tento obchod daleko předčil má očekávání! Větší spolehlivost, ochotu a nasazení si nedovedu představit! Doručit moji objednávku nebylo snadné, ale povedlo se! Jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě tento obchod! Rozhodně budu jeho služby využívat i v budoucnu! Moc děkuji!
14. července 2019
Spokojny velice! Diky!
Marian Seliga
12. července 2019
Ок
12. července 2019
Spokojenost
1. července 2019
Doporučuji
1. července 2019
Kvetinovy koš mel dle zadani byt doručen v 19,10 hod. Doručen byl však již v 15,00 hod. Asi kuryr spechal na plovarnu? čas doručeni nebyl tedy dodržen.
30. června 2019
?
29. června 2019
?
28. června 2019
maximální spokojenost :-)
« 1 2 3 4 6 8 10