RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Rozvoz květin Praha recenze

Jak funguje doručení květin v Praze

Chcete poslat kytici v Praze a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-kvetiny. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jakým způsobem můžu hodnotit doručení květin v Praze?


Každý, kdo na Flora-kvetiny.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

« 1 2 3 4 6 7
23. března 2019
Perfektní služby moc Děkuji
23. března 2019
Kuryr prijel o 30 minut pozdeji bez ohlaseni a na infolince nebyly schopni k tomu nic rict. Ale jinak vse perfektni.
23. března 2019
?
23. března 2019
Naprosto nadsena! Kytice dorazila v objednany cas, byla nadherna a i za rozumnou cenu. :)
22. března 2019
Palec nahoru kurýrovi! Paní nebyla na domluvené adrese, ale rychle ji našel. Kytka skvělá, udělala radost. Příště zase
21. března 2019
Skvele
21. března 2019
Květiny se líbily a krásně voní, co víc chtít. Objednávka byla doručena o hodinu a půl dříve než bylo objednáno, ale naštěstí to nevadilo.
21. března 2019
Rychle a prehledne online nakupovani, prijemny personal. Byla jsem velice spokojena.
21. března 2019
Již podruhé jsem využila služeb této firmy. Květina byla (dle oslavence, který je dostal) krásná. Za mě, jako objednavatele, květina doručena na určené místo včas, dle domluvy. Spokojenost.
20. března 2019
Super!!!
20. března 2019
Спасибо Вам большое!Не смотря на небольшую сложность в языковом барьере,и места доставки,заказ был выполнен вовремя и принес моему самому любимому человечку много приятных светлых чувств и радости,а значит и мне.
Ещё раз спасибо!
19. března 2019
Its nice but late 1 hour and expensive :)
19. března 2019
vse oki
18. března 2019
Great!
12. března 2019
Jsem spokojena, splnena ocekavani, kytka krasna, doruceni super
11. března 2019
Спасибо большое! Заказ доставлен в срок. Букет супер! Желаю успехов!
Пользуюсь вашими услугами уже четыре года и всегда вы отлично справляетесь со своей работой!
Удачи и процветания!
11. března 2019
Moc šikovní.Děkuji
11. března 2019
Большое спасибо за оперативность и точность!
11. března 2019
Все замечательно! Спасибо!
10. března 2019
Vše OK
10. března 2019
ok.
10. března 2019
Vážení přátelé,
s Vašimi službami týkající se dodávky - vykrytí mé objednávky č. 490307021 dne 8.3. 2019 jsem byl NADMÍRU SPOKOJEN.
Je vidět, že PROFESIONALITA Vám není cizí !!

Ještě jednou MOC děkuji.

Petr Volný
Celní 243/1
793 95 Město Albrechtice
10. března 2019
Krásný pocit když jsem na míle daleko a i přesto můžu udělat někomu radost květinou. Děkuji
10. března 2019
5 из 5
10. března 2019
Byl jsem velice spokojen s vaší službou děkuji Janáček
10. března 2019
Добрый день!
Огромное СПАСИБО, Вашей команде!!!
Всё очень красиво и вкусно ??
?
10. března 2019
Всё отлично по доставке и букету, но очень дорого
10. března 2019
Спасибо большое!!! Мой заказ выполнен оперативно.
10. března 2019
Заказывал букет на 15.00ч. Первый раз курьер принёс заказ в 11.00ч, звонил получателю и просил получить заказ, но так как получателя не было дома сказал , что теперь Ваш заказ будет выполнять другой курьер. В итоге заказ был доставлен после 16.00. Я не доволен работой данного агенства.
10. března 2019
Спасибо! Дочери очень понравился букет!
10. března 2019
super kvalitne kvetiny a rychlost dodania. najlepsie kvetinarstvo!!!
10. března 2019
Velmi vam dekuji za rychlou a dobrou prace, udelali jste moje mamince velkou radost
10. března 2019
Быстро, красиво, дорого.
10. března 2019
Мне очень нравится уровень оказываемых услуг вашей команды. Спасибо всем большое!!!
10. března 2019
#1
10. března 2019
Jsem velmi spokojen :) na call centru byla slečna velice příjemná a doručení bylo přesné. Kytka vypadala stejně jak byla na fotografii :) nemohu nic vytknout :)
9. března 2019
Vše v naprostém pořádku
9. března 2019
Super
9. března 2019
Super služba, děkuji!
9. března 2019
Delivered as expected. Satisfied
9. března 2019
Good service. I ordered from abroad and delivery was perfect.
9. března 2019
Všechno super.
9. března 2019
S Vašimi službami jsem vždy nadmíru spokojená a kytice k svátku MDŽ udělala mé mamince velikou radost. Děkujeme. :-)
8. března 2019
Super, nikdy žádný problém nenastal. Rada tuto společnost využívám. Děkuji
8. března 2019
Bezchybna komunikace,uzasny pristup,mohu jen doporucit
7. března 2019
Vše proběhlo vporadku. Byl jsem velmi spokojen se službou.
7. března 2019
Absolutne 100% spokojnost
6. března 2019
Skvělé !!!
6. března 2019
Skvělí
5. března 2019
Dobrý den,

s objednávkou a doručením jsem byla spokojená. Co mě mrzí a nemyslím si, že by se to mělo stávat je nedoručení kartičky s přáním. Věřím, že to bylo nedopatření, nicméně kdyžtak je lepší prostor pro psaní textu vůbec nenabízet, pro někoho by mohl být důležitý.
4. března 2019
pohoda
4. března 2019
Я заказал букет из России для дочери в Праге. Заказ выполнили вовремя. Дочь была приятно удивлена в свой день рождения. Спасибо большое!
4. března 2019
Highly rated, excellent service, I will be dealing with them from now on. Thankyou
3. března 2019
?
2. března 2019
Спасибо! Очень приятно с вами работать!
2. března 2019
diky za perfektni doruceni!
2. března 2019
Отличное обслуживание
Довольны.
Букет изумительный
1. března 2019
Skvělá služba. Velká spokojenost.
1. března 2019
Fast and reliable
1. března 2019
Krásné květiny a spolehlivost doručení.
« 1 2 3 4 6 7