RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Rozvoz květin Praha recenze

Jak funguje doručení květin v Praze

Chcete poslat kytici v Praze a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-kvetiny. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jakým způsobem můžu hodnotit doručení květin v Praze?


Každý, kdo na Flora-kvetiny.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

1 2 3 4 5 6 7 9
3. března 2019
?
2. března 2019
Спасибо! Очень приятно с вами работать!
2. března 2019
diky za perfektni doruceni!
2. března 2019
Отличное обслуживание
Довольны.
Букет изумительный
1. března 2019
Skvělá služba. Velká spokojenost.
1. března 2019
Fast and reliable
1. března 2019
Krásné květiny a spolehlivost doručení.
28. února 2019
Всем отлично, советую
28. února 2019
květina a dárky doručeny na adresu ještě dříve než za hodinu od zaplacení. Krásné balení. Dárek udělal radost
25. února 2019
vše v pořádku
24. února 2019
I dont know. Rozes on a picture looks real color. Was deliverdd white roses painted with blue color.
24. února 2019
Прекрасно
24. února 2019
pokaždé spokojenost
24. února 2019
Delivery on time, beautiful bouquets.
24. února 2019
Velice spokojena, kurýr dorazil přesně na čas.
24. února 2019
Vše proběhlo na 1 rozhodně doporučuji
24. února 2019
vše dobře dopadlo kurýr je supr i když to dorazilo o krapet díl :D
23. února 2019
Spokojenost, přesný čas :-)
22. února 2019
Květina byla hezká, ale vypadala úplně jinak než dle obrázku na stránkách. Dle mého názoru by se hodilo uvádět v popisu květin i jejich barvu, pak by se nemohlo stát, že místo očekávané růžové obdržíte komunistickou oranžovou.
22. února 2019
Dekuji
22. února 2019
Veľmi spokojná ??
21. února 2019
100%
21. února 2019
vse skvele.dikyyy :)
20. února 2019
Super!
20. února 2019
Jedním slovem super ?
19. února 2019
Zdravím a děkuju. Vše klaplo i když jsem nebyl na internetu a vyřešili jsme to po telefonu. Spokojen.
Zdraví Hýbl Pavel - Litomyšl - Strakov
19. února 2019
Celkově jsem se službami velmi spokojen. Pouze na Valentýna mi opakovaně nešlo objednat dopravu po Praze, přestože na úvodní stránce byl paradoxně červený seal s upotorněním, že doprava je na Valentýna dostupná.
19. února 2019
Výborná služba vždy veliká spokojenost Dekuji vam
18. února 2019
Vše proběhlo bez problémů.
18. února 2019
Hi,
I ordered a bunch of red roses and a glass vase through Flora, for a Valentine's Day delivery. The delivery was on time, and my friend was very pleased with the flowers. The whole process was very easy and hassle-free. I will place more orders from you guys in future and will recommend others if they need a florist in Prague. Thank you for making my friend feel special on a very special day. Much love, - Renny Ray, from Mumbai.
18. února 2019
Bohuzel zbozi doruceno o den pozdeji)))
18. února 2019
Great service :)
18. února 2019
I když se nepodařilo zastihnout adresátku, ochotně doručili květiny na druhý den ;)
17. února 2019
Super vše velká spokojenost
17. února 2019
Som veľmi spokojný kvety boli na na mieste ešte v predstihu
17. února 2019
Vynikající
17. února 2019
Vše v naprostém pořádku! Moc děkuji, určitě znovu využiji :-)
17. února 2019
Thanks for delivery.
17. února 2019
Dekuji za rychle vyrizeni a doruceni.

Zdravim Vas,Z.Tusek
17. února 2019
Dekuji, kvetiny byly krasne a byly doruceny vcas. Jeste jednou Vam dekuji za Vasi sluzbu.
Lenka Kalibanova
16. února 2019
"1"
16. února 2019
Vše v pořádku.
16. února 2019
Vše proběhlo jak mělo. :-) Jirka
16. února 2019
Objednaná květina vypadala po doručení náramně. Vše proběhlo podle přání - hodina doručení, květina, vzkaz. Akorát trochu zmatek v hračce ke květině. Objednával jsem jednoho typ.Mr. Bean a přišli dva jiní měďové. Ale nevadí.
16. února 2019
Как и всегда, всё прошло замечательно)
Благодарю Вас за Ваш сервис.
16. února 2019
10/10
16. února 2019
O hodinu driv, ale jinak super
16. února 2019
Great Job.

Thankyou
16. února 2019
Spokojen
16. února 2019
Super, dopoeučuji
16. února 2019
top like usual :-)
highly recommendable the service of FLORA.
16. února 2019
Sice květiny nejsou zrovna z nejlevnějších ale dorazili na místo určení ještě o něco dříve než ve sjednaný termín a vše v naprostém pořádku (květiny i vzkaz podle prání) a obdarovaná byla nadšena,takže za mě spokojenost.
16. února 2019
Doporučuji dalším zákazníkům, zme strany velká spokojenost
16. února 2019
great thanx : )
16. února 2019
Very good
16. února 2019
děkuji , mohla jsem udělat radost mamince :)
16. února 2019
Velice spokojny
16. února 2019
Good
16. února 2019
Great and very reliable service. Many thanks !
16. února 2019
Vse ok
1 2 3 4 5 6 7 9