RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Rozvoz květin Praha recenze

Jak funguje doručení květin v Praze

Chcete poslat kytici v Praze a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-kvetiny. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jakým způsobem můžu hodnotit doručení květin v Praze?


Každý, kdo na Flora-kvetiny.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

1 2 3 4 5 7 9
13. květen 2019
Vse naprosto perfektní . Děkujeme
13. květen 2019
Super a děkuji za včasnost i kvalitu.
13. květen 2019
Úžasné, velká spokojenost obdarovane, děkuji Bílkova Květinářství Třeboň
13. květen 2019
Rychle, hezke
12. květen 2019
Suoer
12. květen 2019
Dobrý den
vsechno na jedničku, dekuji
Petra Halvova
11. květen 2019
Naprosto luxusní servis, všechno na čas, žádné problémy, moc ráda všem doporučím a budu dále využívat vaše služby...
11. květen 2019
Vše super a veliká radost obdarované. Děkuji a doporučuji ostatním.
11. květen 2019
Všechno je super a včas
Moc děkuji!
10. květen 2019
Dekuji moc za Vase sluzby. Vzdy maximalni spokojenost.
9. květen 2019
Doručeno včas : )
9. květen 2019
Spokojenost. Ekvádorské růže jsou opravdu nádherné.
9. květen 2019
S Vašimi službami jsem byl velmi spokojen. Zejména s prací kurýra, který kytici doručil přesně v potřebný okamžik.
8. květen 2019
vse v pořádku květina se líbila
8. květen 2019
Skvela komunikace,vstricnost,pchota.Dekuji.
7. květen 2019
Květina byla objednana na 14:00 a dorazila uz ve 13:40. Cekala jsem, ze bude doručena presne. Jinak ale oceňuji moznost doruceni ve stejny den jako probehla objednávka.
2. květen 2019
plus: ručně napsaný vzkaz působí lépe, než vytištěná kartička
minus: špatný čas doručení (o více než hodinu dříve, než bylo určeno). Jen velkou náhodou to vyšlo (potkali se úplnou náhodu před domem při odchodu, jen pár vteřin a k předání by nedošlo..)
14. dubna 2019
Děkuji za profesionální a laskavý přístup.
Jan Grüner
13. dubna 2019
Děkuji mockrát. Všechno klaplo.
13. dubna 2019
30 min late, flowers is beautifull!
12. dubna 2019
Dle sdělení dotyčné , veliká spokojenost, děkuji.
12. dubna 2019
špica, vše klaplo jak mělo, na minutku, díky
12. dubna 2019
Kytice dorazila o 1/2 hodiny dříve, jinak bez připomínek.
12. dubna 2019
Obdarovaný je spokojen, účel splněn:-))). Já jsem ráda, že tyto služby existují, objednávka proběhla až z Mexika. Tak za mě muchas gracias ?
11. dubna 2019
Perfektné služby, vždy krásne kytice. Ďakujem
11. dubna 2019
Rychle doruceni, kvetiny krasne a cerstve.
10. dubna 2019
U textu ke kvetinam by mohla být moznost volby fontu a velikosti písma
10. dubna 2019
Super komunikace, doručení dle plánu, zpětná vazba o úspěšném doručení.Za mě super
9. dubna 2019
Vstřícnost a ochota poradit po telefonu a báječná služba, když chcete na dálku udělat radost.
Děkuji...
8. dubna 2019
Great job thank you
8. dubna 2019
-
7. dubna 2019
Dobrý den.

Dojetí obdarované až k slzám, dnes ráno, mluví za vše a já vám děkuji za perfektní servis i velmi propracovaný e-shop.

Ing. Martin Kusko
6. dubna 2019
1
1
1
6. dubna 2019
Perfektní domluva, okamžitě jsem byla kontaktovana, kvůli změně druhu květin a doručení bylo rychle, květiny nádherné!
6. dubna 2019
Vždy spokojen,krásná,voňavá kytice dle objednávky,spolehlivost vstřícnost a ochota vyhovět přání zákazníka.Budu dál využívat vaší služby.
6. dubna 2019
Dodaná kytice byla nádherná, krásně voněla a z tohoto pohledu proběhla dodávka k plné spokojenosti. Na druhou stranu, dodání bylo objednáno na 16:00, závozník volal až před půl pátou, že nestíhá, a nakonec dorazil po 17h. Z hlediska načasování to tedy nevyšlo. Rovněž cena kytice mi přijde poměrně vysoká, ale vzhledem k dodané kvalitě kytice a spokojenosti obdarované mi nakonec přijde akceptovatelná.
6. dubna 2019
Vše fungovalo perfektně. Krásná kytice, přesně a včas doručená. Děkuji
5. dubna 2019
fantastic
I can only highly recommend
The best in the town
5. dubna 2019
Vše proběhlo naprosto bez problému a kytička byla moc hezká.
5. dubna 2019
Отлично .Большое спасибо
5. dubna 2019
Kytica bola doručená včas a bola krásna. Jediná chyba je, že v nej nebol sprievodný text, žiadna kartička, ktorú som si s blahoželaním objednala a tak osoba, ktorá kyticu dostala, ani nevedela, od koho je :-(
Inak som spokojná, ale na toto by ste si mali dávať pozor.
5. dubna 2019
Dodání bylo v pořádku, informace o zpoždění byla obratem. Informace o dodání byla kurýrem poskytnuta. Velice pozitivní rychlost a kvalita doručení.
5. dubna 2019
Vsechno bylo dobry
4. dubna 2019
Uz po nekolikate--vzdy spokojeni.
dekuji,
Marcela H.
4. dubna 2019
Perfektní. Řidič přesvědčil moji partnerku, aby květiny jako omluvu přijala. Nenechal se odradit. Skvělý. Moc mi pomohl.
3. dubna 2019
Maximální spokojenost
3. dubna 2019
Trochu pozdější doručení.
3. dubna 2019
Great Service!
2. dubna 2019
Úžasný dárek pro moji dceru ke kulatinám který ji dojal až k slzám
2. dubna 2019
Excellent!!! Thank you.
29. března 2019
Kvetina se mi zdala za ty penize docela mala. Problem na Vasi strance je to, ze neni absolutne zrejme, jakou velkost zakaznik za sve penize dostane. Nikde jsem nevidela napsane, jakou velikost je treba objednat, abych platila za to, co je vyobrazene.
Jsem trochu zklamana, musim rict. Kvetina obdarovane udelala velikou radost, byla opravdu pekna a dorucena dle dohody. Jen se mi zda mala. Chapu Vase naklady na dopravu atd, jen byste mohli byt vice transparentni, aby zakaznik vedel, za co skutecne plati.
28. března 2019
Great service! Thank You!
27. března 2019
??
27. března 2019
Siroka a prehledna nabidka
Nadstandardni pristup - telefonat s upozornenim a navrhem vhodnejsiho reseni!
27. března 2019
Dobrý den,
květiny dorazily na objednaný čas a kytice byla pěkná a čerstvá, takže pokud bude příležitost, využiji služby i v budoucnu, krásné květiny vždy potěší.
Jen možná cena by mohla být o něco nižší, zo toho důvodu jsem nevyužila velkou kytici.
27. března 2019
Dekuji za kyticku, byla hezka
26. března 2019
Super, vše funguje výborně, jsem spokojená.
Děkuji,
Dubová
26. března 2019
Květina odpovídala nabídce na webu. Spokojenost
26. března 2019
Thank you so much for the beautiful flowers :) they were perfect!!!
26. března 2019
Perfektní. Děkuji
1 2 3 4 5 7 9