RADI VÁM PORADÍME na tel .:
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Výběr profesionálního floristy

Profesionální florista, jak vybrat toho správného?

I když by mnozí mohli namítat, že u věnování květin jde hlavně o přenos myšlenky a nejdůležitějším momentem je tak síla předání. Je nutné vždy myslet také na kvalitu, která rozhodně není méněcenná! Pokud byste poslali kytici čerstvých květin, které by vydržely pouze a doslova pár dnů, rozhodně by to na vašeho příjemce neudělalo tak dobrý dojem, jako kvalitní kytice, která bude zdobit stůl týden, nebo ještě déle! Pokud si před samotnou koupí kytice uděláte menší průzkum, můžete mít vyhráno. Vynahraďte si tak trochu více času před nákupem a prozkoumejte možnosti, které trh nabízí, zde může vzniknou zásadní rozdíl v kvalitě mezi květinami. Květinářství, které stojí za svými produkty bude rozhodně větší výhrou než pochybné květinářství, na které narazíte jako jedno z prvních. Dnes vám přinášíme hned několik tipů, které vám pomohou vybrat si správné květinářství na první dobrou. Tak jdeme na to!

Zkušenosti

Tohle je hned na první trochu diskutabilní téma, ale předtím, než si vyberete profesionálního floristu, věnujte trochu průzkumu. Možná jste narazili na super moderní květinářství, které nabízí ty nejnovější trendy a vazby, ovšem bez jakéhokoliv náhledu pouze ve formě slov. Často zajetá květinářství, které za sebou už mají historii jsou prověřená a jejich zákazníci jim z nějakého důvodu věří. Pokud tedy květinářství podniká už několik let, můžete si být alespoň trochu jistí, že ví, co dělá a pravděpodobně u takového květinářství naleznete široce vybudované portfolio a nejenom slova.

 

Pověst

Neexistuje snad větší stopka, než velké množství negativních hodnocení od předešlých zákazníků. Neříkáme, že se chyba nemůže stát i u profesionálů a pravděpodobně u každého květinářství naleznete alespoň jednu ne zcela pozitivní recenzi, ovšem pokud hned na první pohled je zřejmé, že převažují negativní recenze, nad těmi pozitivními, mělo by to pro vás znamenat výstražný signál, že zde nejspíš není něco v pořádku.

 

Nabídka

Podívejte se, co všechno vaše vybrané profesionální květinářství nabízí. Všimněte si ale nejen celkové nabídky květin, ale také růžných barev, témat, komponentů, které běžně používají do finálního aranžmá. Zda se zde objevují nové trendy, nebo jsou naopak upnutí na tradiční vazby. Zda umí kombinovat různé materiály, styly a květiny. A v neposlední řadě také zda jejich vazby dokážou přesně vycítit pocit, který danou květinou chcete sdělit. Pokud na vás kytice na první pohled nezapůsobí a něco vám ve výsledných kyticích chybí, měli byste pravděpodobně hledat dále. Protože takhle byste nebyli spokojení nejen vy samotní, ale z vaší kytice by to vycítil i samotný příjemce.

 

Záruka

Profesionální květinářství, které není ochotné stát si za svým produktem by se rozhodně nemělo řadit mezi profesionální. Každé květinářství by mělo být ochotné nabídnout určitý druh záruky spojenosti nebo svěžesti pro všechny své zákazníky. Pokud by květy z jakéhokoliv důvodu dorazily v poškozeném stavu, mělo by vás za tuto chybu květinářství z jejich strany odpovídajícím způsobem kompenzovat. Jedině plynulá spolupráce a péče o zákazníka je tou jedinou správnou cestou, pokud chce květinářství vystupovat opravdu na profesionální úrovni.

 

Vzdálenost

Dalším poměrně důležitým faktorem by pro vás měla být také vzdálenost květinářství od místa, kam chcete květinu doručit. Pokud by jejich centrála ani žádná z poboček nebyla poblíž, bylo by možná dobré zvážit, zda opravdu chcete riskovat dlouhé cesty vašich květin, které mají být příjemným překvapením. Aby náhodou místo krásných reprezentativních květin nedorazily polámané chudinky. Tento bod je dobré zvážit zejména u vzdálenějších doručování, pokud objednáváte květiny ze sousedství vašim blízkým, tato starost pro vás odpadá.

 

Nikdy nepodceňujte váš první dojem, ale i přesto vždy prověřujte! Pokud máte smíšené pocity ať už z webových stránek, nabídky nebo jakoukoliv pochybnost, je dobré si nechat objednávku projít hlavou, prozkoumat recenze a více se zajímat. Jakmile se budete držet našich rad, jak rozpoznat profesionální květinářství, už nikdy byste neměli narazit na nekvalitní produkty nebo dokonce na podvodníky. Proto buďte vždy ve středu a jakmile narazíte na nabídku, která se vám bude zdát až příliš pod cenou v tento moment by se mohlo opravdu jednat o podvodnou nabídku. Postupujte dle vašich instinktů a věřte selskému rozumu, ten by měl být při jakémkoli nákupu na prvním místě.

Z našej ponuky

Mohlo by vás tiež zaujímať

Popis stránky a produktu