RADI VÁM PORADÍME na tel .:
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Pět dekoračních trendů pro rok 2021

Dekorační trendy letošního roku

 

Při letní procházce přírodou si můžeme dosyta užívat všech zářivých barev kolem nás a čerpat tak povzbuzující a optimistickou energii pouhým pohledem. Kdo by se necítil dobře v obklopení nádherných zářivých barev a variací, které jsou pohlazením na duši. Otázkou zůstává, proč si tento pohled na nádherné barevné kombinace nedopřát také v případě vaší zahrady, terasy nebo interiéru. Domov je místo, kde trávíme skutečně mnoho času, proto by byla škoda se v něm cítit špatně, nebo z něj nasávat tu špatnou energii. Pokud se doma, necítíte jako v tom pravém doma a máte potřebu neustále někam chodit a utíkat, pravděpodobně je něco špatně. V dnešním článku si tedy představíme nejen trendy v květinách pro rok 2021, ale také vám předáme hned několik zajímavých tipů, abyste se ve vašem domově cítili lépe a vykouzlili si v něm tu dokonalou, příjemnou atmosféru.

 

Co se týče trendy barev, skutečně nemusíte hned váš obývací pokoj přemalovávat na aktuální trendy barvu. Naopak s chytrým stylem a přemýšlením nad věcmi jako nad celkem dokážete ty opravdová kouzla, které oceníte nejen vy, ale také vaši hosté. Pomocí drobných úprav, dekorací a květin tak dokážete skutečně zajímavé proměny, o které se vám možná ani nezdálo. Proto rozhodně nepřestávejte číst a zjistěte jaké jsou stylingové trendy pro rok 2021 a inspirujte se jimi i ve vašem domově.

 

Dotyk luxusu i u vás doma

Zlatá barva je skutečným hitem pro rok 2021. A se zlatou barvou přichází i pocit luxusu a určité bohatosti a výjimečnosti, ovšem ne vždy tomu tak musí být! Nepotřebujete nutně kupovat zlaté sošky a dekorace, abyste zapadli do trendu, stačí se nad tím zamyslet trochu jinak. Co třeba ozvláštnit vaši starou komodu novými zlatými úchytkami? Nejenže bude trendy a zapadat do stylu preferovaného v tomto roce, navíc ke všemu budete mít pocit, že máte novou komodu, téměř zadarmo! Přidáním pár drobností ve zlaté barvě, ať už to budou svíčky, rámečky na fotky nebo zlaté nitky v prostírání dokážou vnést do vašeho domova pocit luxusu, ale zároveň vás nebudou nutit vyrabovat banku, a to se rozhodně vyplatí!

 

Stálice jménem sušené květy

Poptávka po sušených a umělých květinách vzrostla zejména v roce 2020 jako stylový způsob, jak mít doma květiny s nízkou údržbou. Sušené květiny milujeme zejména díky jejich snadné variabilitě a nesmrtelnosti. S každým obdobím nebo sezónou můžete velmi snadno vyměnit několik stonků a pár nových přidat, kdy rázem získáte naprosto novou květinu a design. Další výhodou, kterou sušené květiny nabízí je také jejich životnost, nejen že vám vydrží při správné péči léta, ale navíc je můžete umístit i na místa, kde by živé květiny doslova trpěly. Sušené květiny dokážou vytáhnout trn z paty každému, kdo bydlí v nepříznivých podmínkách pro pěstován jakýchkoliv domácích rostlin.

 

Řekněte ano žluté barvě!

Stejně jako každý rok, se určují hned dvě barvy roku, kterou letos není žádná jiná než šedá a zářivě žlutá! Tyto dvě barvy mají ve své prvotní myšlence zejména šířit optimismus, sílu a pozitivitu, kterou všichni po uplynulém roce potřebujeme. Jak jsme zmiňovali výše, nemusíte si nutně přemalovat celý byt trendy barvami určenými pro tento rok, postačí vnést trochu žlutého a šedého nádechu pomocí dekorací a květin do vašeho interiéru a hned se váš byt stane trendy! Stačí přidat detail v podobě žlutého potahu na polštář, přehozu přes gauč nebo zářivě žlutého květináče a hned váš obývací pokoj získá nový nádech!

 

Skandinávský styl

Ačkoliv skandi styl není žádným nováčkem v dekorativních trendech, jednu výjimku ale má. Většina módních trendů po určité sezóně opadne, skandinávský styl se nadále drží v oblíbených stylech, a hlavně jeho obliba neustále roste! Svěží přírodní vzhled, který je doplněn o přírodní materiály jako je dřevo a jemné nenásilné barvy vám přinesou do vašich domovů tu správnou útulnost. Elegantní lilie a tlumené barvy tak dokonale podtrhnout příjemnou atmosféru, se kterou skandinávský styl dokáže dokonale pracovat. Doplňte váš gauč o pohodlné deky, polštáře a přidejte svíčky v béžových, tmavě modrých nebo šedivých barvách, které umocní pohodovou atmosféru tohoto stylu.

 

Zrelaxovaná kancelář plná zeleně

Za poslední rok se s home-office doslova roztrhl pytel. Pandemická situace nás uvěznila v domácích kancelářích, které se dost často skládaly z jednoho stolu v obývacím pokoji. A to byla často ještě ta lepší z variant. Nicméně i pracovní plochu si člověk musí udělat co nejpříjemnější, aby se mu lépe a snadněji pracovalo. Proto přidáním květin do vaší kanceláře, nebo alespoň na váš pracovní stůl podpoříte nejen estetičnost, ale také vaši pracovní morálku. Je dokázáno, že lidé obklopeni květinami nebo jinou zelení pracují mnohem efektivněji a jsou více kreativní. Vytvořte si příjemné a klidné pracovní místo i u vás doma a zpříjemněte si ho buďto čerstvě řezanými květinami, nebo vytrvalejší pokojovkou, která vám navíc bude čistit vzduch kolem.

 

Ať už do vašeho domova zakomponujete jeden, dva nebo tři z našich tipů, rozhodně nebudete litovat a váš domov se najednou stane mnohem příjemnějším a stylovějším místem. Ne každý trend nutně vyžaduje vysoké prvotní investice, jak by se mohlo na první pohled zdát. Naopak, pokud se naučíte pracovat s tím, co už doma máte, nejen že váš domov bude udržitelnějším místem, ale navíc nebudete doma hromadit zbytečnosti a váš prostor zůstane vzdušným místem i přesto, že se bude každou sezónu měnit společně s aktuálními trendy!

Z našej ponuky

BARBA SET + TATIANA 172g

BARBA SET + TATIANA 172g
nove

JARNÍ SET 11

JARNÍ SET 11

GUDI SET 3

GUDI SET 3

SET GUDI 4

SET GUDI 4

Mohlo by vás tiež zaujímať

Popis stránky a produktu