RADI VÁM PORADÍME na tel .:
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Květiny podle horoskopu

Jaké květiny patří k jednotlivým znamením

 

Pokud jste fanouškem astrologie, horoskopů a dokázali byste své znamení podle zvěrokruhu popsat od A až do Z, pravděpodobně vás zaujme téma dnešního článku, které bude věnováno právě květinám ve spojení s jednotlivými znameními zvěrokruhu. Spojení květin a hvězdných znamení jsou skutečně netradiční avšak zajímavou variantou jak například někoho příjemně překvapit narozeninovou květinou, která dokonale koresponduje s osobností oslavence. Květin, které jsou spojeny s jednotlivými znameními je celá škála, od zářivě jasných slunečnic, přes umělecké lekníny, klasické červené růže nebo oblíbené karafiáty. Tímto výčtem ale seznam květin spojených se znameními zvěrokruhu rozhodně nekončí, naopak teprve začíná. Nejen tedy že se dozvíte zajímavé informace o vašich oblíbených květinách, možná právě díky květinám podle znamení zvěrokruhu vymyslíte originální narozeninový dárek, pro vaše nejbližší. A při další oslavě narozenin si budete jistí, kde začít s výběrem květin.

 

Květiny podle zvěrokruhu


Beran (21. března - 20. dubna) Zimolez

Beran je prvním znamením zvěrokruhu, což z něj činí jasný symbol nových začátků a odolnosti v těžkých časech, které snad každý začátek nebo životní změna s sebou nese. Právě díky těmto vlastnostem potřebuje květinu s podobným posláním. Tím nemůže být nikdo jiný než odolný zimolez, který roste během časného jara a dokáže tak nadále odolávat chladnějším večerním teplotám nebo naopak brzkým ranním mrazíkům, které během března a dubna ještě dokážou velmi nepříjemně překvapit.

 

Býk (21. dubna - 21. května) Lilie

Býci jsou známí pro svou smyslnost a milující povahu,zároveň ale také očekávají opětovanou lásku. Právě díky této symbolice je lilie květinou pro znamení býka. Představuje plodnost a čistotu, proto je pro býky ideální volbou. Ke všemu má navíc lilie svoji jedinečnou a na první čichnutí rozpoznatelnou, svůdnou vůni, kterou každý být ocení.

 

Blíženci (22. května - 21. června) Levandule

O blížencích je známo, že jsou to velmi společenští jedinci, proto voňavá levandule je perfektní květinou pro společenské blížence. Její smyslná a uklidňující vůně dokáže potěšit každého blížence a udělat ho skutečně šťastným. Blíženci mají navíc přirozené charisma a kouzlo, které dokáže zlákat každého podobně jako krásná a voňavá levandule.

 

Rak (22. června - 22. července) Bílá růže

Věří se, že raci se rodí společně se zářivým měsícem, proto není ideální květiny než zářivě bílé růže, která svým vzhledem připomíná právě zářící měsíc. Bílá růže je projevem nevinnosti, čistoty a mladistvosti, což citlivějšímu znamení, kterým rak rozhodně je, dokonale vyhovuje.

 

Lev (23. července - 22. srpna) Slunečnice

Lidé kteří se narodili ve znamení lva jsou známí pro své sebevědomí a bystrost, proto jim zářivá slunečnice plná odvahy, štěstí a radosti dokonale sedí jako květina pro jejich narození. Slunečnice zároveň také představuje věrnost, štěstí a spokojenost. Její zářivé květy jsou plné energie stejně jako lvi, kteří se ničeho jen tak nevzdají. Jejich odhodlání je silné a pevné jako květy slunečnic, které se otáčejí za sluncem s vírou v lepší zítřky.

 

Panna (23. srpna - 22. září) Chryzantéma

Chryzantémy jsou pozdní rostliny, které začínají rodit těsně předtím, než udeří tuhá zima. Díky jejich charakteristice jsou tak dokonale odolné v chladnějších měsících. Jejich hlavním symbolem je radost a štěstí. Co si odnáší znamení panny společně s typickou symbolikou pro chryznatémy je rozhodně odolnost a perfekcionismus se smyslem pro detail, proto právě pro oslavence ve znamení panny budou chryzantémy určitě skvělým výběrem. Jejich široké portfolio různých barev, typů a provedení bude určitě vhodným darem pro každého, kdo se narodil ve znamení panny.

 

Váhy (23. září - 22. října) Růže

Váhy jsou váhavé, ale zároveň velmi vyrovnané znamení, proto jsou pro ně ideální nejvíc tradiční květiny, kterými nejsou nikdo jiný než klasické růže. Červená růže navíc odráží lásku, krásu a vášeň, proto jsou nejlepší volbou pro člověka, který je vám nejblíže. Naopak ostatní barvy jako je například žlutá je skvělou volbou pro vaše kamarády, růžová pro maminky, babičky a jiné ženy vašeho života, které se narodily ve znamení váhy.

 

Štír (23. října - 22. listopadu) Tmavě červené květy

O štírech se říká, že jsou to tajemní lidé, kteří milují tajemství a proto jsou pro ně květiny které vyzařují tajemství dokonalou volbou. Které květiny působí více tajemněji, než právě ty, které nosí rudě červenou barvu? Štír tedy nemá konkrétní druh květu, ale konkrétní barvu, se kterou je jeho znamení přímo spojené. Tím lépe pro vás, máte možnost výběru přesně podle vašeho vkusu, jelikož květin v tmavě červené barvě je skutečně hodně.

 

Střelec (23. listopadu - 23. prosince) Karafiát

Střelec je velmi olbíbeným znamením, stejně jako květy karafiátu, které dokážou každé kytici dodat dokonalé kouzlo. Navíc jsou k dispozici v různých barvách a provedeních, proto máte skutečně velkou variabilitu u výběru. Bílé karafiáty představují lásku, proto pokud je vaše milovaná narozena ve znamení střelce, můžete ji potěšit dokonalým překvapením v podobě kytice bílých karafiátů.

 

Kozoroh (23. prosince - 20. ledna) Macešky

Macešky budou pravděpodobně první květinou, kterou budete moci spatřit v novém roce. Což z ní dělá perfektní doprovod pro všechny narozené ve znamení kozoroha. Láska, adorace k ostatním a opravdové přátelství jsou základní znaky a symboly, které jsou úzce spojeny právě se sladkou a pokornou maceškou.

 

Vodnář (21. ledna - 19. února) Orchidej

Květy orchideje jsou jemné, půvabné, exotciké a silné zároveň. Jedná se o květiny původem z tropických oblastí, které jsou silně ovlivněny svým původním prostředím. Stejně jako vodnáři jsou silní a odolní čelit složitým životním situacím a k tomu živit svou energií ostatní kolem nás.

 

Ryby (19. února - 21. března) Lekníny

Vodní znamení v podobě ryby si žádá také vodní květiny, těmi nemůže být nikdo jiný než právě nádherné lekníny, které svou jedinečnou krásou odráží dokonalost a čistotu. Lekníny jsou symbolem štěstí, míru a pravdy. Většina ryb má talent a cit pro umění, díky čemuž odráží krásu a jedinečnost leknínu.

 

Doufáme, že vám náš průvodce květin podle horoskopu pomůže s výběrem další květiny nejen k narozeninám, ale zejména pro člověka a jeho jedinečnou osobnost, která bude dokonale odrážet vlastnosti a schopnosti jeho znamení.

 

Z našej ponuky

PETI

PETI
Z LASKY

ZORA

ZORA

KALIN

KALIN

ALANIS

ALANIS

ALENKA

ALENKA

ALEX

ALEX

AFNE

AFNE

ANDY

ANDY

COKY

COKY

EVRIL

EVRIL

AURORA

AURORA

KONE

KONE

BEBI

BEBI

RONY

RONY

SUMI

SUMI

KALIN SET

KALIN SET

APOLENA SET 1

APOLENA SET 1

APOLENA SET 3

APOLENA SET 3
Nepredajné

LUCI

LUCI

BEATA

BEATA
Z LASKY

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

KATARINA

KATARINA

CAROL

CAROL

KAMI

KAMI

LARY

LARY

SELI

SELI

KLAUDI

KLAUDI

FONDA

FONDA

TOLI

TOLI

WHITE

WHITE

KUKI

KUKI

DEBIE

DEBIE

ZUZI

ZUZI

JULI

JULI

DIDI

DIDI

DURI

DURI

HOLA

HOLA
Nepredajné

SULI

SULI

EMI

EMI

COLY

COLY

VIVI

VIVI

PAULA

PAULA

KYTICE RUDÝCH RŮŽÍ

KYTICE RUDÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

KYTICE RŮŽOVÝCH RŮŽÍ

KYTICE RŮŽOVÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

EVELYN

EVELYN
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

RŮŽOVÉ + ČERVENÉ RŮŽE

RŮŽOVÉ + ČERVENÉ RŮŽE
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

Mohlo by vás tiež zaujímať

Popis stránky a produktu