RADI VÁM PORADÍME na tel .:
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Květinový kurýr

K jakým příležitostem zvolit květinového kurýra

Znáte to z internetu, od známých nebo jste sami již takovou květinu dostali? O čem že je řeč? No přece o květinovém kurýru, který se poslední dobou nabírá na oblibě. Květiny nesmí chybět u mnoha významných životních příležitostí a u některých si to bez květin dokážeme už jen těžko představit. V dnešním článku se vás pokusíme přesvědčit proč a při jakých příležitostech je dobré zvážit květinového kurýra.

 

Proč zvolit doručení kurýrem?

Je to prosté, ušetřete si čas například na kafe s vašimi blízkými nebo na nezapomenutelný narozeninový piknik. Objednávku květin máte naklikanou během pár minut, proto se už nemusíte zdržovat cestou květinářství, možnými zácpami, frontami či nemilým překvapením zkrácené otevírací doby v květinářství. Online květinářství mají otevřeno doslova ve dne v noci a není nic jednoduššího, než pár kliky objednat kytici přesně podle vašeho gusta. Navíc široký výběr z nepřeberného množství různých druhů jednotlivých květin je zkrátka bezkonkurenční. Pokud chcete být ještě originálnější, nemusíte se nutně držet řezaných květin, ale můžete zvolit například netradiční květinové koše, které stále nabírají na popularitě a to zejména pro svoji praktičnost a elegantní vzhled. Nabízíme opravdu široký výběr, kde by se měl vybrat naprosto každý a to ať už preferujete klasiku, nebo se chcete trochu odvázat a zvolit něco méně tradičnějšího.

Události, kdy je dobré vsadit na služby kurýra

Narozeniny

Popřejte vaší milé nebo blízkému trochu netradičně v podobě květinového kurýra. Můžete zvolit buďto neotřelé barevné kombinace různých květin, nebo vsadit na jistotu oslavencovi oblíbené barvy či druhu. A nebo dokonce obojí! Pokud vám kytice přijde málo, můžete využít také varianty v podobě kytice a dárku, která celou překvapení ještě více umocní. Zde můžete zvolit podle preference oslavence. Pokud má mlsný jazýček, můžete zvolit formu kytice a čokolády, nebo jestli naopak preferuje bublinky, v nabídce naleznete i variantu se šampaňským. V nejlepším případě můžete zvolit kombinaci obojího.

Výročí

Bez ohledu zda je to rok, pět let, deset nebo dvacet. Zda slavíte výročí vztahu, svatby nebo zasnoubení. Dělat radost druhým a myslet na ně v důležitých milnících je jedna z nejcennějších vlastností, kterou můžete dát najevo. Pokud oslavujete romanticky laděné výročí, rudé růže budou v tomto případě jasnou volbou. Ovšem ne jedinou možností. Každý jednotlivý rok manželství je spojován s jinou barvou a druhem květin, proto pokud si přejete být opravdu důslední můžete se držet tradic. Pokud raději vsadíte na vlastní preference, i tak můžete každý rok překvapit něčím jiným.  Spolu s kyticí můžete zanechat i drobný vzkaz, který sdělí vše, co máte na srdci.

Svátek

Sváteční den není zdaleka tak významný jako například narozeniny, ovšem i na tyto neobyčejné dny bychom rozhodně neměli zapomínat. Člověka vždycky potěší, když si na něj jeho blízký vzpomene a překvapení ve sváteční den v podobě nádherné kytice rozhodně dokáže potěšit! Proto pečlivě sledujte kalendář, a až se bude blížit den D, kdy vaše maminka, babička, přítelkyně nebo kamarádka bude slavit jmeniny, překvapte ji krásnou kyticí, kterou ji kurýr dokáže za vás doručit naprosto kamkoli. Zároveň můžete nechat drobný vzkaz, kde můžete popřát nádherný sváteční den a připomenout, že vám na nich záleží.

Valentýn

Ano, právě na jeden z nejromantičtějších dnů v roce, můžete využít služeb kurýra pro dvojnásobné překvapení! Páry po celém světě svátek svatého Valentýna zkrátka milují. I zde můžete ke kytici přidat přídavek ve formě čokoládového srdce, plyšáka nebo šampaňského, které si můžete následně užít při společném večeru. Mezi nejoblíbenější květy na svatého Valentýna patří červené růže, ovšem neexistuje zde žádné pravidlo, že musíte poslat tento konkrétní druh květin. Zvolte takový druh, který je vašemu srdci blízký a který za vás sdělí, že vám na dotyčném záleží.

Den matek

Kdy jindy maminky překvapit s květinovým kurýrem, než právě na jejich sváteční den! Každá maminka si zaslouží kytici květin za to, co všechno pro nás během našeho života udělaly. V tento den můžete květinami překvapit nejen vaši maminku, ale také babičku, na kterou byste také rozhodně neměli zapomínat. V tomto případě vedou jednoznačně pastelové barvy a to zejména růžová a fialová! V dřívějších dobách byly oblíbené zejména karafiáty, ovšem růže i lilie budou skvělou volbou, jak překvapit vaši maminku či babičku.

Narození miminka

Příchod nového života na svět si žádá řádnou oslavu. A ani u této příležitosti by neměly chybět květiny. No a nic novopečenou maminku nepřekvapí a nepotěší, tak moc, jako kytice čerstvě řezaných květin. Překvapte ji během prvních týdnů nové role a pošlete ji kytici čerstvých květin přímo domů. Rozhodně ji tím zpestříte první náročné dny a dáte najevo, vaši radost a gratulaci.

 

I přes seznam událostí, u kterých by rozhodně neměly chybět květiny je nutné připomenout, že ne vždy musíte čekat na speciální událost abyste poslali květiny. Naopak největší překvapení nastane v době, kdy to dotyčný nejméně čeká. Proto neváhejte a udělejte radost květinami vašim blízkým ještě dnes.

Z našej ponuky

ZORA

ZORA

KALIN

KALIN

ALENKA

ALENKA

ALEXANDRA

ALEXANDRA

ALEX

ALEX

AYLIN

AYLIN
Nepredajné

AFNE

AFNE

KYTICE TULIPÁNŮ

KYTICE TULIPÁNŮ

COKY

COKY

ANIKA

ANIKA
Nepredajné

SELA

SELA

AURORA

AURORA

KONE

KONE

BELLA

BELLA

RONY

RONY

SUMI

SUMI

KALIN SET

KALIN SET

LUCI

LUCI

BEATA

BEATA
Z LASKY

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

KATARINA

KATARINA

CAROL

CAROL

STEFANI

STEFANI

KAMI

KAMI

LARY

LARY

SELI

SELI

KLAUDI

KLAUDI

FONDA

FONDA

KUKI

KUKI

DEBIE

DEBIE

ZUZI

ZUZI

JULI

JULI

DIDI

DIDI

HOLA

HOLA
Nepredajné

SULI

SULI

EMI

EMI

VIVI

VIVI

ADISON

ADISON

ANDROMEDA

ANDROMEDA
Nepredajné

TIMEA

TIMEA

AMELIA

AMELIA
Nepredajné

SCARLETT

SCARLETT
Nepredajné

PAULA

PAULA

KYTICE RŮŽOVÝCH RŮŽÍ

KYTICE RŮŽOVÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

EVELYN

EVELYN
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

RŮŽOVÉ + ČERVENÉ RŮŽE

RŮŽOVÉ + ČERVENÉ RŮŽE
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

RŮŽE MIX

RŮŽE MIX
Tu vyberte vami požadovaný počet kvetov. ? 0.00 €

Mohlo by vás tiež zaujímať

Popis stránky a produktu