RADI VÁM PORADÍME na tel .:
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Kombinace různých květin v kytici

Jak spárovat různé druhy řezaných květin

Všichni toužíme po co nejkrásnějších a nejoriginálnějších kombinacích různých květin pro naši kytici. Při aranžování je souhra květin a jejich barev jednou z nejdůležitějších vlastností. Některé květy vypadají dobře s růžemi, jiné naopak s gerberami či liliemi. Dneska si představíme ty nejoblíbenější a zároveň nejvkusnější kombinace, které můžete do vaší kytice zvolit.

 

Růže a nevěstin závoj

Růže jsou květy, které vypadají bez jakékoliv další pomoci krásně už samy o sobě. Nicméně i takové růže můžete vyšvihnout o kategorii výš, pokud je zkombinujete s nevěstiným závojem. Nevěstin závoj se využívá ve většině případů pouze jako doplňková květina, proto vám kytici složenou z růží nijak výrazně neovlivní, nicméně dodá výslednému vzhledu romantičtější a jemnější nádech. Díky jeho bělostné barvě hraje do noty se všemi různými barvami, a to od výrazné červené a žluté až po jemnější tóny růžové či krémové. Nevěstin závoj se hodí do každé kytice růží.

Růže a lilie

Růže a lilie jsou naprosto skvělým párem, kterým to společně opravdu klape! Obzvláště pokud zvolíte jemnou růžovou barvu květů. Jak růžová barva růží, tak i lilií má nádech luxusu a opravdové jedinečnosti. K této květinové kombinaci je vhodné také zvolit ještě zelenou výplň pomocí zelených listů, aby se ještě trochu více zvýraznila krásná elegance růžové.

Karafiáty a gerbery

Karafiáty patří mezi jedny z nejdéle trvajících řezaných květin. Pokud je navíc zkombinujete spolu s gerberami, získáte najednou nádhernou strukturu kytice, kterou můžete vyladit hned v několika různých barvách! Textura květů karafiátu i gerbery je zajímavá podívaná a rozhodně zaujme mnoho vašich hostů a kytice si hned najde oblibu.

Karafiáty a růže

Růže vypadají nádherně v mnoha kombinacích, a to včetně karafiátů. Hladší textura okvětních lístků růže ve spojení s rozčepýřenými karafiáty vytvoří veselou a netradiční kombinaci, která je pastvou pro oči a vytváří tak spolu neotřelou dekoraci. Stejně jako karafiáty a gerbery, tak i s růžemi máte k dispozici širokou škálu různých barev, díky kterým můžete vytvořit kytici doslova pro každou příležitost. Můžete se držet jedné barvy, kterou zkombinujete ve více odstínech, nebo naopak zvolit jednu barvu výraznější a druhou jemnější. Například růžovo-bílá kombinace, nebo krémová s červenou bude vypadat naprosto skvěle!

Růže, orchideje a gerbery

Pokud chcete vaši kytici opravdu originální a jedinečnou co se spojení druhů květin týče, nebojte se nakombinovat rovnou tři odlišné druhy najednou! Vyzkoušejte netradiční kombinaci růží, orchidejí a gerber a uvidíte, že budete velmi mile překvapeni. U kytice složené z více druhů květů je pouze důležité si pohlídat, aby jednotlivé druhy nevytvářely samostatné shluky, které by mohly narušit výsledný vzhled kytice.

 

Při párování dvou a více druhů květin nezapomeňte brát v úvahu také jednotlivé barvy. Pokud chcete veselejší a odvážnější kytici, nebojte se šílenějších kombinací žluté a fialové, nebo žluté s růžovou. Naopak pokud toužíte po jemnější a přirozenější kombinaci, raději šáhněte po jemnějších barvách v podobě béžové a růžové. Čím více kytic vám projde rukama, tím více inspirace a odvahy do tvorby získáte.

Z našej ponuky

ZORA

ZORA

SELA

SELA

LUCI

LUCI

BEATA

BEATA
Z LASKY

CAROL

CAROL

KAMI

KAMI

LARY

LARY

SELI

SELI

KLAUDI

KLAUDI

FONDA

FONDA

KUKI

KUKI

DEBIE

DEBIE

ZUZI

ZUZI

JULI

JULI

DIDI

DIDI

DURI

DURI

HOLA

HOLA
Nepredajné

COLY

COLY

SCARLETT

SCARLETT
Nepredajné

PAULA

PAULA

LONDA

LONDA

TAMI

TAMI

NORY

NORY

TAMARA

TAMARA

KAJA

KAJA

GABRIELA

GABRIELA

BEDY

BEDY

KAROL

KAROL

LUCIA

LUCIA

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

PINKI

PINKI

GUDI

GUDI

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA
Nepredajné

KAROLINA

KAROLINA

DARINA

DARINA

HUSTON

HUSTON

ORANGA

ORANGA

KOKI

KOKI

ADINA

ADINA

AMANDA

AMANDA

BARBA SET + TATIANA 172g

BARBA SET + TATIANA 172g
nove

BRIGITA

BRIGITA

LORA

LORA

LEONTÝNA

LEONTÝNA
Nepredajné

LADA

LADA

Mohlo by vás tiež zaujímať

Popis stránky a produktu