RADI VÁM PORADÍME na tel .:
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Džungle v bytě

Vytvořte si z vašeho bytu malou džungli

Pokojové rostliny mají mystickou léčivou sílu. Tyto rostliny rozhodně přináší útěchu, pocit klidu, svěžesti a zároveň nový život do našich domovů. Svěží zelená barva, která doslova září z listů pokojových květin dokáže navíc opticky zvětšit celkový vzhled každé místnosti. Zelené pokojové rostliny jsou skvělým doplňkem nejen vašeho obývacího pokoje ale také pracovny, ložnice a dalších místností u vás v domě. Pokojové rostliny totiž vypadají esteticky v jakékoliv místnosti. Pokud se ve vaší hlavě už dlouho rodí myšlenka, která vás vede k vytvoření  pohodlného a krásného koutku ve vašem pokoji, zkuste zvolit právě pokojové rostliny s velkými a širokými listy, které vytváří nádhernou stínohru přímo u vás doma. Stačí správně nastavit světla, případně rostliny postavit k oknům a nádherná hra se stíny je na světě! To jsme ještě nezmínili další benefity zelených rostlin. Skvělá kombinace těchto základních výhod, které sebou zelené pokojové rostliny přináší dokáže vytvořit ve vašem bytě speciální koutek, kde můžete pracovat, nebo jen tak odpočívat po dlouhém pracovním dni. V dnešním článku vám představíme hned několik velkých pokojových květin, které jsou skvělou volbou pro každou místnost.

 

Bird of Paradise

Obývací pokoj rozhodně patří mezi jedny z nejdůležitějších místností v celém bytě. Jedná se o místnost, kde se lidé setkávají, povídají si a hlavně kde nejčastěji vítáme naše hosty. Obývací pokoj s elegantním dekorem bude místem, kde se zkrátka cítíte dobře a pohodlně. Rostlina Bird of Paradise je nejvhodnější rostlinou pro váš obývací pokoj. Tato rostlina je známá svými barevnými květy, které připomínají ptačí zobák a je skvělým doplňkem do osamělého koutu ve vašem obývacím pokoji.

 

Filodendron

Další skvělou možností pro výzdobu vašeho obývacího pokoje je rostlina filodendron. Filodendron je oblíbenou rostlinou zejména pro své skvělé vlastnosti! Jedná se opravdu o nenáročnou rostlinu na údržbu a zároveň jeho velkou výhodou je také schopnost čistit vzduch. Vystavte si filodendron přímo u vás v obýváku a nejen že získáte nádhernou dekoraci, navíc se vám bude rozhodně mnohem snadněji dýchat a budete mít ihned pocit čistšího a svěžejšího vzduchu.

 

Syngonium

Zelená rostlina syngonium je opravdu velká zeleň, která ke svému životu potřebuje slabé světlo, což z ní dělá ideální rostlinu pro vaši koupelnu. Stejně jako filodendron, i syngonium dokáže krásně vyčistit vzduch u vás doma a odstraní ze vzduchu všechny nechtěné toxické prvky. Zdá se vám okraj vaší vany prázdný? Nebo polička vedle zrcadla? Zkuste ji oživit právě syngonium a umístěte ji nejvýše co to jde, na vyšších místech pořádně vynikne!

 

Palma Areka

Známá také pod názvem jako zlatá třinová palma rozhodně nesmí chybět na seznamu osmi oblíbených květin s velkými listy! Palma areka má ráda sluníčko, proto se jí bude skvěle dařit v blízkosti okna, kde získá dostatek světla. areka navíc dodá vaší místnosti požadovanou vlhkost, proto se vám bude lépe dýchat a navíc odstraní ze vzduchu i nežádoucí toxiny.

 

Chamedorea sličná

Již na první pohled elegantní chamedorea je skvělou volbou do dětského pokoje. Podle studií NASA je jednou z nejlepších rostlin, která dokáže vyčistit vzduch. Mezi další benefity patří rozhodně její nenáročnost, jelikož rostlina nevyžaduje téměř žádnou péči a potřebuje pouze slabé světlo. Proto je ideální rostlinou do koutů pokoje, kde by se ostatním rostlinám díky nedostatku světla nedařilo.

 

Aglaonema

Aglaonema je známá pro své veliké a lesklé listy, díky kterým má opravdu okouzlující vzhled. Pokud jste člověk, co příliš neholduje slunečnímu světlu, nebo jenom vlastníte tmavší byt, bude pro vás aglaonema ideálním řešením a doslova spásou! Rostlina dokáže přežít a prosperovat na místě s opravdu slabým světlem, naopak sluneční světlo jí spíše škodí a neprospívá! Velikostí je podobná bambusu, proto ji můžete mít i jako ideálního zeleného společníka na vašem pracovním stolem.

 

Datlovník

Datlovník je spokojená a vděčná pokojová rostlina, která miluje místa vzdálenější od sluníčka. Jedná se o nenáročnou rostlinu na údržbu, proto ji ocení každý začátečník. Je vhodným doplňkem například do vaší jídelny nebo obývacího pokoje, kde bude krásně čistit vzduch a dodá onu požadovanou uklidňující zeleň.

 

Tchýnin jazyk

Populární hadí rostlina, která je skoro až spásou pro ty, co opravdu nemají vůli a vytrvalost v péči o rostliny, ale přesto by si rádi zútulnili svůj domov. Pokud znáte někoho, kdo opravdu květinám nerozumí a nezajímajího, je tchýnin jazyk ideální volbou! Kromě toho, že vyžaduje opravdu minimální péči, dokáže hadí rostlina také efektivně vyčistit vzduch u vás doma.

 

Rostliny jsou opravdu věrní společníci v našich životech a dokážou každou místnost změnit k nepoznání a dodat jí tu správnou energii. Chcete-li, aby váš domov byl klidným místem, které vyzařuje jenom pozitivní energii, můžete pro něj vybrat jednu nebo i více ze zmíněných květin, které vám onu skvělou energii přinesou a spolu s ní vám budou sloužit i jako efektivní čističe vzduchu! A to se opravdu vyplatí!

Z našej ponuky

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA
Nepredajné

KVĚTINOVÝ KOŠ FIALOVÝ + MERCI 250g a LÁHEV SEKTU Bohemia Rose 0,75l

KVĚTINOVÝ KOŠ FIALOVÝ + MERCI 250g a LÁHEV SEKTU Bohemia Rose 0,75l
Nepredajné

KVĚTINOVÝ KOŠ CAMILA

KVĚTINOVÝ KOŠ CAMILA

KVĚTINOVÝ KOŠ BEATA

KVĚTINOVÝ KOŠ BEATA

KVĚTINOVÝ KOŠ LORI

KVĚTINOVÝ KOŠ LORI

KVĚTINOVÝ KOŠ VIVI

KVĚTINOVÝ KOŠ VIVI

KVĚTINOVÝ KOŠ GUDI

KVĚTINOVÝ KOŠ GUDI

KVĚTINOVÝ KOŠ LARY

KVĚTINOVÝ KOŠ LARY

KVĚTINOVÝ KOŠ AFNE

KVĚTINOVÝ KOŠ AFNE

KVĚTINOVÝ KOŠ DANDY

KVĚTINOVÝ KOŠ DANDY

KVĚTINOVÝ KOŠ FANNY

KVĚTINOVÝ KOŠ FANNY

KVĚTINOVÝ KOŠ Z FRÉZIÍ A EUSTOMY

KVĚTINOVÝ KOŠ Z FRÉZIÍ A EUSTOMY

KASABLANKA

KASABLANKA

Mohlo by vás tiež zaujímať

Popis stránky a produktu