RADI VÁM PORADÍME na tel .:
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Dárky a květiny

Dárky pro ty na květiny závislé

Je to pocit, který přijde alespoň jednou do roka, většinou kolem Vánoc, ale také narozeniny, výročí a jiné příležitosti, u kterých se typicky darují dary, nejsou výjimkou – panika. Co tentokrát dát vašim milovaným, pro které není snadné vybrat dárek? A navíc je vám známo, že váš blízký je navíc totální květinový fanatik?

Ve skrytu duše víte, že květiny jsou vždy na první příčce alespoň „jejího“ seznamu, a proto v nejlepším případě je ať už narozeninový pugét s jejími oblíbenými květy či barvami nebo tematický vánoční pugét vždy chytrou volbou. Nicméně, my vám představíme další typy dárků, které udělají nesmírnou radost zejména těm jedincům, kteří zbožňují květiny a vše, co se květině jen podobá.

….čtěte dál, Vánoce jsou za dveřmi...

Kde všude můžeme najít květiny?

Květiny přímo na tělo

Květinové tetování – nemyslíme nutně obstarat dotyčné dárkovou poukázku na permanentní umělecké dílo na tělo, ale třeba taková dočasná ozdoba s květinovým motivem by mohla potěšit právě ty mladší obdarovávané, pro které vybrat dárek může být někdy docela frustrující….

Květinové oblečení - stylová halenka nebo šál – s šik kusem oblečení s květinovým designem nemůžete nic zkazit, a třeba pro kuchařky doporučujeme parádní květinovou kuchařskou zástěru…to budou dobroty!

Květinové botky – na doma či na ven, květiny můžou dělat radost i na nohou. A zároveň budou obdarovávanému krásným módním doplňkem. Značka TOMS nabízí květinovou selekci, které možná ani vy sami neodoláte.

Kosmetika a květinová vůně – potěšte své květinové příznivce sadou kosmetiky, která nejen že krásně voní, nejlépe po květinách, ale má i atraktivní květinový obal. To vše bude mít dotyčná pořád ve své blízkosti, ať už v koupelně v podobě koupelové kosmetiky nebo drobnost v podobě krému na ruce či parfému ve své kabelce.

Květinová výzdoba jinak

Kvetoucí sbírka knih – darujte knihu s květinovými deskami jako je například klasika „Malé ženy“ od Louisy May Alcotte anebo „Malá princezna“ od Frances Hodgson Burnett. Stačí se jen rozhlédnout po květinářství, tedy vlastně knihkupectví a uvidíte, co vás zaujme s přihlédnutím na oblíbený žánr, obdarovávaného, samozřejmě pokud je vám znám.

Kvetoucí sváteční výzdoba – když už jsou ty Vánoce, proč nepotěšit nějakým tím svátečním ornamentem, ať už ozdobou na stromeček nebo třeba sadou na jídelní stůl. Tak uděláte radost a současně pomůžete dotyčné si to doma udělat krásné – naladit se do veselé sváteční atmosféry, a to nejen jí samotné, ale celé její rodině.

Kvetoucí kalendář na zeď – co stránka, to úžasná květina…ručně malované květinové ilustrace nebo živé fotografie. Co říkáte? Pro květinové fanatiky parádní dárek.

Květinový termohrnek – rád si váš milý človíček z vašeho okolí vychutná dobrý čaj nebo kávu? „Zabalte“ mu jeho milovaný nápoj do termo hrnku na cesty. A do dárkového balení mu přibalte květinový (kvetoucí) čaj. Tak krásně nastartuje den i na cestách.

Květina na stěnu? Ať už vaše příbuzná nebo dobrá kamarádka právě neplánuje žádné úpravy ve svém bytě či domě, taková tapetová dekorace s motivem květiny jistě nic nezkazí. Paní domu bude určitě nadšená a osvěží to stěnu ať už v jakékoliv místnosti, kam se tuto krásu rozhodne umístit. A pokud si myslíte, že ornament na stěnu je příliš, podobný účel může splnit foto rámeček v jakékoliv fomě a velikosti– a to udělá radost dvojnásobně, protože bude mít dotyčná na očích hned několik důvodů, z čeho se těšit.

A konečně...s čím se snad nemůžete strefit vedle je pro květinového nadšence pořídit poctivý pugét sezónních květů. Čerstvé, živé a pro to dané období typické…červené amarylky – jedinečné květy pro období Vánoc…nemůže být snad nic lepšího! 

 

Květiny a cokoliv s nimi spojeného jsou těmi z těch ojedinělejších darů, které miluje skoro každý/ každá z nás. Ale pokud znáte někoho, kdo je obzvláště posedlý kvetoucími kráskami, některý z výše uvedených nápadů na dárek takové zvláště ženy velmi potěší a nejen tím, že dokážete, jak věnujete pozornost jejím zálibám.

Prostě květiny, kam se podíváš…

 

Z našej ponuky

ILEX

ILEX
Vianoce
Nepredajné

VÁNOČNÍ KYTICE AMARYLISŮ

VÁNOČNÍ KYTICE AMARYLISŮ
Vianoce
Nepredajné

Mohlo by vás tiež zaujímať

Popis stránky a produktu