телефон:
корзина: 0 штук
общая цена: 0 ₽
0
Завершить заказ

Sedm způsobů, jak zakomponovat rostliny do vašeho domova

Zakomponujte rostliny do Vašeho domova

Květiny a rostliny nejen dnes, ale vždy byly obrovským trendem v bytových dekoracích. Kromě toho, že rozjasní každý minimalistický prostor, dodají domovu barvu i vůni je navíc i vědecky prokázáno, že jsou prospěšné pro naše zdraví. Rostliny a květiny obecně dokážou dokonale zlepšit naši náladu, úroveň motivace a ke všem benefitům navíc některé z nich dokážou dokonale pročistit naše ovzduší a bytový prostor, ze kterého se najednou stane oáza pro relaxaci, pohodové odpoledne ale také místo pro práci. Záleží jen na vás, čeho chcete dosáhnout. Každý z nás si může tedy užívat benefitů rostlin, otázkou pouze zůstává, jak je zařadit do vašeho domova, aby vypadaly že tam patří odjakživa. Nenásilné, jemné a stylové dekorace spojené s květinami dokážou skutečné zázraky.

 

 

Oživte si vaši krbovou římsu

Ať už máte mramorovou, cihlovou nebo zděnou krbovou římsu, ozdobení tohoto prostoru hrstkou rostlin v květináčích je skvělým způsobem, jak si do místnosti přidat pár květin a zvýšit tak botanickou náladu u vás v místnosti. Spojte rostliny v květináčích do stejného nebo alespoň podobného stylu se svícny nebo vonnými svíčkami, které naopak vytvoří dokonalou večerní atmosféru. Přes den naopak můžete obdivovat dokonalé sladění keramických nebo skleněných prvků. Možná vás zajímá, které květiny jsou vodné pro krbovou římsu, jelikož se jedná o poměrně netradiční místo, kde se ne všem rostlinám bude dařit. Na krbové římse můžete využít trendu mini terárií. Například fitónie je skvělou volbou pro krbovou římsu, ve většině případů je umístěna pod skleněnou kopulí, kde se jí dokonale daří ve svém mikroklimatu.

Dračík může být také zajímavou volbou pro tento specifický prostor. Dokonale vyzdobí vaše prostředí korálově růžovými květy a můžete jej tak snadno přenést do zahrady, jakmile dozraje.

 

Alternativní zdobení

Chcete vytvořit romantickou nebo boho atmosféru? Nemusíte kvůli tomu nutně malovat zdi na romantické barvy pouze proto, abyste navodili dokonalou atmosféru. Pokud vás láká větší změna, můžete část zdi potáhnout například tapetou s květinovým vzorem nebo vaše zdi vyzdobit závěsnými květináči plnými kvetoucích rostlin. Díky květinám získáte krásný romantický vzhled, který je velmi oblíbený zejména v severských zemích, kde si lidé snaží zútulnit své domovy co nejvíce, jelikož v nich tráví velkou část roku. Dlouhé zimní měsíce se podepisují na útulnosti jejich domovů snad nejvíce u všech národů. Pro dokončení dokonalého útulného vzhledu můžete zvolit nádherné voňavé a obrovské hortenzie, které stačí samostatně vložit do vázy a jejich honosné květy se už postarají o dokonalou květinovou výzdobu.

 

Zkombinujte rostliny s industriálním vzhledem

Pokud máte to štěstí a žijete v době, který se může pochlubit hrubými cihlovými zdmi a lehce industriálním dojmem, je to perfektní kulisa pro řadu bohatých, zelených, listnatých rostlin, kaktusů a sukulentů. Přidejte do vašeho interiéru starý kus nábytku, jako je například kovová police, vozík nebo dřevěná vitrína a můžete začít sbírat rostliny v různých velikostech. Tento výrazný kovový prvek umístěte na viditelné místo a nebojte se z něj udělat dominantu. Případně pro ještě zajímavější vzhled můžete přidat popínavé rostliny, které budou dokonale obrůstat police připevněné k cihlové zdi, aby jejich zářivá zelená barva dokonale zdůraznila červenou barvu zdiva.

 

Obklopte vchod atraktivními rostlinami v květináčích

Vstup do vašeho bytu je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domova, a proto je velmi důležité na jeho výzdobu nezapomínat. Je to vůbec první věc, kterou vaši hosté při vstupu uvidí. Atraktivní a zajímavý vchod nejen že vytvoří první dojem o vašem domě nebo bytě, ale také toho na vás hodně prozradí! Větší rostliny v květináčích jako jsou například palma areca, vnitřní břečťan nebo monstera jsou vhodnými rostlinami pro váš vchod, zvláště pokud jsou ještě navíc umístěny v atraktivních květináčích! Zvolte větší rostliny po obou stranách podél vašeho vchodu, abyste dosáhli co největšího účinku.

 

Naplánujte si co nejpřirozenější vzhled

Vytvoření co nejpřirozenějšího vzhledu, někdy vyžaduje trochu více plánování, abyste finální výsledek dotáhli k dokonalosti. Pokud máte otevřený byt, můžete použít rostliny k rozdělení prostoru tím, že je strategicky rozmístíte do různých částí místnosti. Při výběru rostlin vybírejte pokojové rostliny, které dokonale doplní váš prostor a nábytek. Pokud nepatříte mezi ostřílené pěstitele, je dobré se zamyslet nad tím, kterým rostlinám se v bytech daří nejlépe a které rostliny nevyžadují příliš velkou údržbu. Zvláště pokud chcete skloubit bohatý společenský život s péči o domácnost.

Převislé rostliny mohou být skvělou volbou pro vysoké skříně a horní části knihoven, zatímco sukulenty a vzdušné rostliny jsou ideální pro pracovní stolky, konferenční stolky, parapety nebo kuchyňskou linku. Ať už zvolíte jakoukoliv rostlinu, můžete si být jistí, že vám do domova přinese barvu a nezaměnitelný pocit přírody.

 

Tropický nádech

Potřebuje váš obývací pokoj trochu nového života? Jedním ze zaručených způsobů, jak toho docílit jsou rozhodně tropické rostliny! Tropické kousky jsou vhodné do obývacího pokoje, přidají vašemu domovu nejen trochu exotického nádechu, ale také zářivě zelenou a živou barvu, tropické květy vám přinesou naopak nezaměnitelnou vůni a hlavně barvy! Pomocí tropických rostlin můžete vytvořit zdravý, a přesto přirozený prostor. Přesně takový, do kterého se budete chtít vracet po dlouhém dnu v kanceláři.

Pro dramatickou přitažlivost můžete sáhnout po větších kouscích a umístit je do smutných rohů pokoje, které zejí prázdnotou. Drobnější kousky jako je například bambus nebo chamaedorea sličná jsou naopak vhodné na konferenční stolky, parapety nebo poličky.

 

Velké rostliny do každého zákoutí

Pokud si přejete vylepšit váš domov jednoduchým a nákladově efektivním způsobem, nenechávejte kouty vašich pokojů prázdné. Místo toho je můžete vyzdobit řadou krásných, atraktivní a objemnějších rostlin. Nejen, že opět vašemu domovu přinesou barvu, navíc dokážou zázraky pro zakrytí všech oblastí, které nemůžete vyzdobit. Yucca, fíkus nebo kenta budou správnou volbou, pokud hledáte velké poutače do vašich opuštěných rohových zákoutí.

 

Ať už zvolíte kterýkoliv ze zmíněných květinových vylepšovačů pro váš interiér, můžete si být jistí, že i ta nejdrobnější změna v podobě kaktusu na parapetu dokáže přinést velké výsledky! Nebojte se přidat květiny do vašeho interiéru. Naopak hrajte si s různými možnostmi a využijte potenciálu nevyužitých zákoutí, vysokých skříní a polic nebo již zmíněných parapetů na oživení vašeho domova. Lepší relax, kvalitnější pracovní prostředí, nebo jen dobrý pocit z toho, že kolem sebe máte trochu zeleně je zaručen! Za to dáme ruku do ohně!

                                                                                                        

Из нашего предложения

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ KAROLIN

KVĚTINOVÝ KOŠ KAROLIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ YELLOW

KVĚTINOVÝ KOŠ YELLOW

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA
Не продается

KVĚTINOVÝ KOŠ BÍLÝ

KVĚTINOVÝ KOŠ BÍLÝ

KVĚTINOVÝ KOŠ RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ  RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PLNÝ RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PLNÝ RŮŽÍ

KOŠ RUDÝCH RŮŽÍ

KOŠ RUDÝCH RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ LUXUS

KVĚTINOVÝ KOŠ LUXUS

KVĚTINOVÝ KOŠ EXTRA

KVĚTINOVÝ KOŠ EXTRA
новый

KVĚTINOVÝ KOŠ EXTRA + MERCI 250g

KVĚTINOVÝ KOŠ EXTRA + MERCI 250g

KVĚTINOVÝ KOŠ LENY

KVĚTINOVÝ KOŠ LENY

KVĚTINOVÝ KOŠ KISS

KVĚTINOVÝ KOŠ KISS

KVĚTINOVÝ KOŠ SENDY

KVĚTINOVÝ KOŠ SENDY

KVĚTINOVÝ KOŠ SISI

KVĚTINOVÝ KOŠ SISI

KVĚTINOVÝ KOŠ SOFIE

KVĚTINOVÝ KOŠ SOFIE

KVĚTINOVÝ KOŠ KODI

KVĚTINOVÝ KOŠ KODI

KVĚTINOVÝ KOŠ BEATA

KVĚTINOVÝ KOŠ BEATA

KVĚTINOVÝ KOŠ LORI

KVĚTINOVÝ KOŠ LORI

KVĚTINOVÝ KOŠ PETI

KVĚTINOVÝ KOŠ PETI

KVĚTINOVÝ KOŠ VIVI

KVĚTINOVÝ KOŠ VIVI

KVĚTINOVÝ KOŠ DEBIE

KVĚTINOVÝ KOŠ DEBIE

KVĚTINOVÝ KOŠ ALEX

KVĚTINOVÝ KOŠ ALEX

KVĚTINOVÝ KOŠ LARY

KVĚTINOVÝ KOŠ LARY

KVĚTINOVÝ KOŠ AFNE

KVĚTINOVÝ KOŠ AFNE

KVĚTINOVÝ KOŠ DANDY

KVĚTINOVÝ KOŠ DANDY

KVĚTINOVÝ KOŠ MIX RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ MIX RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ FANNY

KVĚTINOVÝ KOŠ FANNY

Вы также можете быть заинтересованы в

Этикетка и продукта страницы