телефон:
корзина: 0 штук
общая цена: 0 ₽
0
Завершить заказ

Dárky a květiny

Dárky pro ty na květiny závislé

Je to pocit, který přijde alespoň jednou do roka, většinou kolem Vánoc, ale také narozeniny, výročí a jiné příležitosti, u kterých se typicky darují dary, nejsou výjimkou – panika. Co tentokrát dát vašim milovaným, pro které není snadné vybrat dárek? A navíc je vám známo, že váš blízký je navíc totální květinový fanatik?

Ve skrytu duše víte, že květiny jsou vždy na první příčce alespoň „jejího“ seznamu, a proto v nejlepším případě je ať už narozeninový pugét s jejími oblíbenými květy či barvami nebo tematický vánoční pugét vždy chytrou volbou. Nicméně, my vám představíme další typy dárků, které udělají nesmírnou radost zejména těm jedincům, kteří zbožňují květiny a vše, co se květině jen podobá.

….čtěte dál, Vánoce jsou za dveřmi...

Kde všude můžeme najít květiny?

Květiny přímo na tělo

Květinové tetování – nemyslíme nutně obstarat dotyčné dárkovou poukázku na permanentní umělecké dílo na tělo, ale třeba taková dočasná ozdoba s květinovým motivem by mohla potěšit právě ty mladší obdarovávané, pro které vybrat dárek může být někdy docela frustrující….

Květinové oblečení - stylová halenka nebo šál – s šik kusem oblečení s květinovým designem nemůžete nic zkazit, a třeba pro kuchařky doporučujeme parádní květinovou kuchařskou zástěru…to budou dobroty!

Květinové botky – na doma či na ven, květiny můžou dělat radost i na nohou. A zároveň budou obdarovávanému krásným módním doplňkem. Značka TOMS nabízí květinovou selekci, které možná ani vy sami neodoláte.

Kosmetika a květinová vůně – potěšte své květinové příznivce sadou kosmetiky, která nejen že krásně voní, nejlépe po květinách, ale má i atraktivní květinový obal. To vše bude mít dotyčná pořád ve své blízkosti, ať už v koupelně v podobě koupelové kosmetiky nebo drobnost v podobě krému na ruce či parfému ve své kabelce.

Květinová výzdoba jinak

Kvetoucí sbírka knih – darujte knihu s květinovými deskami jako je například klasika „Malé ženy“ od Louisy May Alcotte anebo „Malá princezna“ od Frances Hodgson Burnett. Stačí se jen rozhlédnout po květinářství, tedy vlastně knihkupectví a uvidíte, co vás zaujme s přihlédnutím na oblíbený žánr, obdarovávaného, samozřejmě pokud je vám znám.

Kvetoucí sváteční výzdoba – když už jsou ty Vánoce, proč nepotěšit nějakým tím svátečním ornamentem, ať už ozdobou na stromeček nebo třeba sadou na jídelní stůl. Tak uděláte radost a současně pomůžete dotyčné si to doma udělat krásné – naladit se do veselé sváteční atmosféry, a to nejen jí samotné, ale celé její rodině.

Kvetoucí kalendář na zeď – co stránka, to úžasná květina…ručně malované květinové ilustrace nebo živé fotografie. Co říkáte? Pro květinové fanatiky parádní dárek.

Květinový termohrnek – rád si váš milý človíček z vašeho okolí vychutná dobrý čaj nebo kávu? „Zabalte“ mu jeho milovaný nápoj do termo hrnku na cesty. A do dárkového balení mu přibalte květinový (kvetoucí) čaj. Tak krásně nastartuje den i na cestách.

Květina na stěnu? Ať už vaše příbuzná nebo dobrá kamarádka právě neplánuje žádné úpravy ve svém bytě či domě, taková tapetová dekorace s motivem květiny jistě nic nezkazí. Paní domu bude určitě nadšená a osvěží to stěnu ať už v jakékoliv místnosti, kam se tuto krásu rozhodne umístit. A pokud si myslíte, že ornament na stěnu je příliš, podobný účel může splnit foto rámeček v jakékoliv fomě a velikosti– a to udělá radost dvojnásobně, protože bude mít dotyčná na očích hned několik důvodů, z čeho se těšit.

A konečně...s čím se snad nemůžete strefit vedle je pro květinového nadšence pořídit poctivý pugét sezónních květů. Čerstvé, živé a pro to dané období typické…červené amarylky – jedinečné květy pro období Vánoc…nemůže být snad nic lepšího! 

 

Květiny a cokoliv s nimi spojeného jsou těmi z těch ojedinělejších darů, které miluje skoro každý/ každá z nás. Ale pokud znáte někoho, kdo je obzvláště posedlý kvetoucími kráskami, některý z výše uvedených nápadů na dárek takové zvláště ženy velmi potěší a nejen tím, že dokážete, jak věnujete pozornost jejím zálibám.

Prostě květiny, kam se podíváš…

 

Из нашего предложения

ILEX

ILEX
РОЖДЕСТВО
Не продается

VÁNOČNÍ KYTICE AMARYLISŮ

VÁNOČNÍ KYTICE AMARYLISŮ
РОЖДЕСТВО
Не продается

Вы также можете быть заинтересованы в

Этикетка и продукта страницы