телефон:
корзина: 0 штук
общая цена: 0 ₽
0
Завершить заказ

Barvy orchidejí

Význam barvy orchidejí

Jak už asi moc dobře víte, s různými květinami jsou spojeny také různé významy. Nejčastěji jsou tyto významy spojovány s oblíbenými květy růže. Ovšem květy růže nejsou jediné, které nesou význam na základě barvy. Například také orchideje mají své jedinečné významy založené na barvě. Pokud chcete mít darování květin opravdu promyšlené a jedinečné měli se zajímat také květomluvu, tedy o květinovou symboliku, co jednotlivá barva konkrétního květu znamená. My jsme si pro vás dnes připravili článek, ve kterém si představíme různé barvy orchidejí a také jejich významy.

 

Fialové orchideje

Fialová je doslova barva orchidejí. Existuje totiž opravdu široké množství druhů, které můžete najít ve fialové barvě. Fialová patří mezi nejpopulárnější barvy, ve kterých můžete orchideje pořídit. Fialová je barvou důstojnosti a královské hodnosti. Pokud někomu darujete fialové orchideje vzdáváte mu tím úctu a obdiv. Proto pokud chcete například zapůsobit na vašeho šéfa nebo šéfovou, fialová orchidej bude tou správnou volbou. Navíc se pak bude nádherně vyjímat v kanceláři.

Růžové orchideje

Růžová je barva ženskosti, což krásně nahravá všem ženám! Růžové orchideje jsou proto skvělým dárkem pro všechny maminky, manželky, babičky, přítelkyně nebo kamarádky. Všechny ženy rozhodně orchidej potěší, jedná se totiž o ideální květinu do každého domova! Růžová barva je spojena s něžností a přátelstvím. Proto příště až půjdete navštívit vaši kamarádku, zkuste ji překvapit třeba právě růžovou orchidejí.

Žluté orchideje

Žlutá barva je spojována vždy jen a pouze s pozitivní energií a štěstím. Tato barva vám pomůže rozjasnit jakoukoli místnost, proto jsou žluté orchideje nejčastěji spojeny s jakoukoliv radostnou událostí. Může to být například narození miminka, pracovní nebo školní úspěch, či oslava narozenin nebo svátku. Můžete je ale také darovat například jen tak vaší kamarádce, jako poděkování za to, že je vždy po vašem boku, kdykoliv ji potřebujete.

Zelené orchideje

Zelená je nádherná barva a obzvláště u orchidejí! Pokud máte rádi přirozené věci, zelená barva by u vás měla být na prvním místě. Zároveň je zelená barva považována za opravdu uklidňující, pokud si tedy chcete přinést pohodu do svého domova, zelená orchidej je skvělou volbou. Zelená orchidej je také spojována se štěstím, zdravím a přírodou. Pokud někoho ve vašem okolí sužuje například nemoc a přemýšlíte jak jej překvapit, zelená orchidej je rozhodně skvělým způsobem!

Oranžové orchideje

Oranžová je nepřehlédnutelná barva a získá si zrak naprosto každého, kdo jen vstoupí do místnosti. Oranžová je u orchidejí barvou odvahy. Znáte někoho, kdo se neustále nemůže rozhoupat a udělat zásadní krok ke změně? Zkuste ho potěšit a zároveň motivovat pomocí oranžových orchidejí a dodejte mu potřebnou energii! Dodejte mu tak pocit odvahy, kterou potřebuje.

Červené orchideje

Červená barva nejen u růží, ale obecně je spojována s romantikou a láskou a ani u orchidejí se tento význam neliší. Pokud máte někoho opravdu a rádi a chcete mu to dát najevo, červená orchidej bude ta správná. Také na svátek svatého Valentýna nemusíte zůstávat pouze u růží, naopak i orchideje mohou být krásným překvapením, možná ještě větším než byste si na první dojem mohli myslet. Červené orchideje sebou nesou tedy zprávu lásky, věnujte je tedy těm, ke kterým jsou vaše city hlubší.

Bílé orchideje

Nikdy nepodceňujte sílu bílé barvy! Stejně jako u fialové, i u bílé barvy existuje spoustu různých druhů, které naleznete právě v bílé barvě. A vám se tím otevírají obrovské možnosti výběru! Bílá je barvou čistoty a nevinnosti. Je také jednou z nejelegantnějších barev vhodných téměř pro každou příležitost.

 

Orchideje můžete najít také v dalších barvách, jako je například modrá. V tomto případě se však nejedná o přirozenou barvu. Tyto orchideje jsou dobarvovány aby se dosáhlo této pozoruhodné barvy. A nejen modrá barva, orchideje můžete najít například i v opravdu netypické tyrkysové, která vzniká dobarvením bílé orchideje. Bez ohledu na příležitost, i tyto méně tradiční orchideje mohou být skvělou, netradiční volbou pro všechny speciální příležitosti.

Из нашего предложения

PETI

PETI
ЛЮБОВЬ

KALIN

KALIN

LILI

LILI

ALENKA

ALENKA

ALEX

ALEX

AFNE

AFNE

KYTICE TULIPÁNŮ

KYTICE TULIPÁNŮ

ANDY

ANDY

EVRIL

EVRIL

AURORA

AURORA

KONE

KONE

BELLA

BELLA

RONY

RONY

KALIN SET

KALIN SET

APOLENA SET 1

APOLENA SET 1

APOLENA SET 3

APOLENA SET 3
Не продается

BEATA

BEATA
ЛЮБОВЬ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Здесь вы можете выбрать желаемое количество цветов. ? 0 ₽

STEFANI

STEFANI

KAMI

KAMI

TOLI

TOLI

WHITE

WHITE

KUKI

KUKI

DEBIE

DEBIE

JULI

JULI

DIDI

DIDI

DURI

DURI

HOLA

HOLA
Не продается

SULI

SULI

COLY

COLY

KYTICE FRÉZIÍ

KYTICE FRÉZIÍ
Не продается

MIX RŮŽÍ 3 BARVY

MIX RŮŽÍ 3 BARVY
Здесь вы можете выбрать желаемое количество цветов. ? 0 ₽

VIVI SET 2

VIVI SET 2

VIVI SET 1

VIVI SET 1

VIVI SET 3

VIVI SET 3

TAMARA

TAMARA

KODI

KODI

EVA

EVA

STIL

STIL

LUCIA

LUCIA

GRACIELA

GRACIELA

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ KAROLIN

KVĚTINOVÝ KOŠ KAROLIN

PINKI

PINKI

KVĚTINOVÝ KOŠ LILI

KVĚTINOVÝ KOŠ LILI

GUDI

GUDI

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

Вы также можете быть заинтересованы в

Этикетка и продукта страницы