We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Sedm originálních způsobů, jak oslavit narození miminka

Originální způsoby pro oslavu narození miminka

 

Existuje mnoho způsobů, jak přivítat na svět nové miminko. Ať už vítáte synovce, neteř, dceru nebo syna, oslavit nový život je něco, co mnohé z nás čeká nebo jste s tím dokonce už měli i zkušenosti. Otázkou zůstává, jak velkolepě přivítat miminko na svět? Překvapení pro tento speciální moment mohou být různá. Může to být odvážná kytice květů, balónek se vzkazem nebo dokonce drobnost či jiný šperk, který může dítě nosit, až bude starší.

 

Uspořádejte oslavu

Většina z nás zná dětské oslavy, ale uspořádali jste někdy oslavu speciálně po narození miminka? Je to skvělý způsob, jak oslavit příchod nového dítěte a navíc snadný způsob, jak ho představit členům rodiny a přátelům najednou. Pokud máte v úmyslu pozvat větší počet lidí, výhodnější variantou může být pronájem místa konání, což znamená, že nemusíte po oslavě uklízet ani vařit!

 

Pošlete kytici květů do nemocnice

Kdo by nerad dostal kytici květů? Můžete je poslat buď do nemocnice nebo novým rodičům domů. Snažte se vybrat odstín, o kterém víte, že se jim bude líbit a květiny, které jsou v sezóně.

Pokud chcete opravdu zaujmout a poslat do detailu promyšlenou kytici, vyberte květiny, které jsou v souladu s měsícem narození dítěte. To je skvělá volba pro ty, které žijí na druhé straně republiky nebo dokonce v zahraničí. Protože mohou poslat dárek, i když nemohou miminko přivítat osobně, což jim umožní poskytnout jasné a voňavé gesto. Online květinářství, jako je právě Flora kvetiny, nabízí doručení do druhého dne a široký výběr kytic a květinových aranžmá vhodných pro všechny příležitosti, takže pokud potřebujete nějakou inspiraci, nemusíte hledat daleko.

 

Zasaďte strom

Zasazení krásného stromu na zahradě nebo v lese je dárkem, který uctí dítě až do dospělosti a je jedinečným a výjimečným způsobem, jak oslavit nový život. Pod strom můžete dokonce umístit tabulku se jménem a datem narození dítěte. Jak bude miminko růst, bude růst i strom a bude za ním také příběh. Navíc uvidíte, že čím starší a vyspělejší dotyčný bude, tím více tento krásný nápad ocení.

 

Vytvořte osobní narozeninový dort

Ať už jste odborník na pečení nebo ne, jedná se o zábavnou aktivitu, do které se může zapojit celá rodina! Je to skvělý dárek pro nové rodiče. Dort můžete libovolně ozdobit, například sladkostmi vhodnými pro děti, gumovými medvídky a dalšími barevnými pochoutkami. Tento personalizovaný dárek zaručeně vykouzlí úsměv na tváři rodičů dítěte a hlavně u jeho sourozenců, kdo by totiž nemiloval dorty?

 

Personalizované vzkazy

Nechte všechny své přátele a členy rodiny podepsat přání s roztomilými vzkazy uvnitř, které si pak můžete zarámovat a pověsit v dětském pokoji. Až bude dítě starší, může si tyto speciální vzkazy přečíst samo a nosit si tento rámeček do každého nového domova, kam se přestěhuje, jako připomínku svých nejbližších. Další podobnou možností je vytvoření alba. To můžete naplnit fotografiemi členů rodiny, vzkazy a cennými radami do života. Obdarovaný si může album procházet, kdykoli se mu zachce, v průběhu let, a dozvídat se cenné lekce, číst si zamyšlené vzkazy a prohlížet si roztomilé obrázky. Je to něco, co rodiče často doplňují, jak jejich dítě roste.

 

Dětské šperky

Šperky nejsou jen pro rodiče, ale i děti mohou být zasvěceny do malého šperku. Od drobných perlových náramků přes zlaté a stříbrné náramky až po přívěsky a náhrdelníky, na kterých je napsáno jméno dítěte - na výběr je obrovské množství možností. Některé z nich může dítě nosit ihned nebo si je schovat na později, až bude dítě schopno darovaný šperk skutečně ocenit.

 

Balónky

Překvapte maminku po návratu domů tím, že obývací pokoj zaplníte řadou balónků v modré nebo růžové barvě, případně několika náhodnými odstíny. Balónky s heliem se dají koupit na mnoha místech a často je možné na balónek přidat osobní vzkaz, například blahopřejeme nebo vítejte doma.

 

Toto je pouze sedm způsobů, jak oslavit příchod nového miminka, na výběr je jich ale mnohem více, což znamená, že si každý najde něco pro sebe! Ať už se jedná o první nebo čtvrté dítě, každé narození stojí za oslavu a jak to udělat lépe než obdarovat rodiče nebo samotné miminko dárkem, který tento okamžik dokonale vystihuje?

 

 

From our offer

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ KARMELITA

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ PINK

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA
Not for sale

KVĚTINOVÝ KOŠ FIALOVÝ + MERCI 250g a LÁHEV SEKTU Bohemia Rose 0,75l

KVĚTINOVÝ KOŠ FIALOVÝ + MERCI 250g a LÁHEV SEKTU Bohemia Rose 0,75l
Not for sale

KVĚTINOVÝ KOŠ CAMILA

KVĚTINOVÝ KOŠ CAMILA

KVĚTINOVÝ KOŠ BEATA

KVĚTINOVÝ KOŠ BEATA

KVĚTINOVÝ KOŠ LORI

KVĚTINOVÝ KOŠ LORI

KVĚTINOVÝ KOŠ VIVI

KVĚTINOVÝ KOŠ VIVI

KVĚTINOVÝ KOŠ GUDI

KVĚTINOVÝ KOŠ GUDI

KVĚTINOVÝ KOŠ LARY

KVĚTINOVÝ KOŠ LARY

KVĚTINOVÝ KOŠ AFNE

KVĚTINOVÝ KOŠ AFNE

KVĚTINOVÝ KOŠ DANDY

KVĚTINOVÝ KOŠ DANDY

KVĚTINOVÝ KOŠ FANNY

KVĚTINOVÝ KOŠ FANNY

KVĚTINOVÝ KOŠ Z FRÉZIÍ A EUSTOMY

KVĚTINOVÝ KOŠ Z FRÉZIÍ A EUSTOMY

KASABLANKA

KASABLANKA

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT