We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Jak se omluvit holce

Jak se omluvit partnerce květinou

Ve vztahu, ačkoliv bychom si všichni moc přáli, neexistuje nic jako dokonalost a každodenní pohoda. I přesto že na vás na sociálních sítích skáčou jenom zamilované fotky párů, kteří vypadají jako by v životě nezažili hádku, rozhodně tomu tak není. Každý pár má své problémy, které řeší. Samozřejmě by ve zdravém vztahu měly převažovat právě ty příjemnější chvilky plné smíchu, radosti, porozumění.. ale občas se objeví právě smutek, pláč, hádky a hledání kompromisů. A právě kompromisy posilují vztahy. Vztah zahrnuje dva jednotlivce, kteří rozhodně nejsou dokonalí, ale snaží se naslouchat a jednat vždy s ohledem jeden na druhého. Láska vyžaduje mnoho trpělivosti a nekonečné porozumění si.

 

Milovat někoho je riskantní, ale patří to k přirozené části lidských životů.. a člověk je tvor zvědavý, proto má i neustálou chuť to zkoušet, protože máme pocit, který nám našeptává že to bude stát za to, a taky že bude. Protože co by to bylo za život bez lásky, no ne? Ovšem čas od času láska čelí neshodám a nedorozuměním. A když nastane momenty, kdy člověk udělá chybu, měl by taktéž dbát na pocit lítosti a sebereflexe, jelikož druhá strana přirozeně bude očekávat omluvu.

 

Lidé dělají chyby, bez ohledu na to, kolik vám je let. Ovšem čím starší jsme, tím více si jsme také vědomi, jak důležitá omluva druhému je. Omluva dokáže obnovit všechny pocity a emoce, které předcházely fázi před hádkou, tedy fázi, kdy vám oběma bylo hezky. Navíc omluva pomáhá budovat lepší vztahy a porozumění. Podle Gola Casta omluva obnovuje důstojnost ublíženého. Pokud jste v pozici muže, který žádá o odpuštění. Květiny mohou být skvělou formou omluvy. Pak už jenom zůstává otázka, jak moc dobře znáte svoji partnerku a jak vyprat ty správné omluvné květiny přímo pro ni. Dnes vám představíme seznam nejlepších květin, které za vás řeknou omluvu samy.

Růže

Růže jsou naprostým symbolem romantiky, lásky a vášně, které se samo sebou pojí se vztahy a  emocemi. Díky své konotaci, kterou jé láska a romantika, dokážou dát najevo usmíření, po kterém zatoužili ihned, jakmile přišla nepříjemná hádka či neshody. Růže jsou okouzlující květiny, se kterými dosáhnete odpuštění a pochopení. Při omluvě zkuste zvolit právě růže a být sám sebou, uvidíte, že vám bude odpuštěno.

Karafiát

Tmavě červené karafiáty jsou považovány za ideální volbu, pokud je vám líto činů co jste napáchali, nebo slov co jste řekli. Červená značí lásku a náklonnost, což je ta správná volba právě pro tuhle situaci. Stejně tak dobře mohou pro odpuštění fungovat růžové karafiáty, které  jsou také příjemnou a jemnou volbou, jelikož vyjadřují něhu a laskavost. Karafiáty a jejich zajímavé okvětní lístky vypadají nádherně, proto dokážou obměkčit srdíčko vaší vyvolené za každé situace.

Slunečnice

Ženy milují slunečnice! Díky jejich obrovským, zářivým květům, ze kterých srší radost a pozitivní energie, která už napomáhá lepší náladě a pozitivnímu myšlení. Každý další pohled na slunečnice vykouzlí úsměv na tváři, proto vaši přítelkyni udělejte radost kyticí slunečnic, které do vašeho vztahu přinesou novou vlnu pozitivní energie a všechny vaše neshody budou najednou zapomenuty.

Lilie

Lilie jsou hvězdami v kyticích určených k omluvě. Díky jejich silné, aromatické vůni omámíte všechny smysly vaší přítelkyně, která v ten moment zapomene na všechno špatné, co bylo řečeno. Díky liliím vám dokáže odpustit v mžiku! Navíc zkuste zvolit růžové lilie, které nesou symboliku vděčnosti a omluvy.

Tulipány

Tulipány jsou vnímány jako květiny štěstí a kdo jiný by vám tedy měl přinést při omluvě štěstí, než právě tyto květy! Jsou symbolem omluvy, míru a nových začátků, tedy synonym, které by u každého odpuštěný neměly chybět. Navíc u tulipánů můžete vybírat z opravdu široké škály barev, proto můžete zvolit například i oblíbenou barvu vaší partnerky, díky čemuž posunete vaši omluvu ještě o kousek výš.

Fialové hyacinty

Fialový hyacint je symbolem odpuštění a zármutek, který může být právě symbolem vašich pocitů a emocí. Pokud plánujete přiznat vaši vinu, zkuste ji vyjádřit právě fialovým hyacintem.

 

Nebojte se ukázat vaše city a lítost, naopak do ukáže vaše vnitřní, silné já, které je důležitou součástí vztahu. Květina jako omluva funguje téměř vždy. I když neshody a hádky občas potřebují čas, pokud opravdu cítíte pocit viny, nebojte se ji dát najevo květinou. Ženy květiny milují stejně tak, jako milují muže, co dokážou sdílet emoce.

From our offer

ZORA

ZORA

KALIN

KALIN

AYLIN

AYLIN
Not for sale

KYTICE TULIPÁNŮ

KYTICE TULIPÁNŮ

COKY

COKY

ANIKA

ANIKA
Not for sale

SELA

SELA

KONE

KONE

BELLA

BELLA

RONY

RONY

SUMI

SUMI

APOLENA SET 1

APOLENA SET 1

LUCI

LUCI

BEATA

BEATA
LOVE

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

KATARINA

KATARINA

CAROL

CAROL

STEFANI

STEFANI

LARY

LARY

SELI

SELI

KLAUDI

KLAUDI

FONDA

FONDA

WHITE

WHITE

KUKI

KUKI

ZUZI

ZUZI

DURI

DURI

SULI

SULI

EMI

EMI

VIVI

VIVI

ADISON

ADISON

ANDROMEDA

ANDROMEDA
Not for sale

TIMEA

TIMEA

SCARLETT

SCARLETT
Not for sale

PAULA

PAULA

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

RŮŽE MIX

RŮŽE MIX
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

LONDA

LONDA

KYTICE FRÉZIÍ

KYTICE FRÉZIÍ
Not for sale

TAMI

TAMI

VIVI SET 1

VIVI SET 1

VIVI SET 3

VIVI SET 3

KAJA

KAJA

GABRIELA

GABRIELA

BEDY

BEDY

KAROL

KAROL

LUCIA

LUCIA

PINKI

PINKI

GUDI

GUDI

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT