We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Elegantní podzimní nevěsta

Tipy pro podzimní nevěstu

Po jasu a živých barvách léta je s přicházejícím podzimem na čase zjemnit nejen květiny, ale celkově barvy i aranžmá do jemnějších tónů podzimu. Přinést si alespoň trochu tepla pomocí hřejivých podzimních barev a využít toho, co podzim nabízí skutečně na maximum. Nebojte se experimentovat s různými druhy bobulí, ovocem, sezónními listy, které vám naopak poskytnou zcela nové možnosti a přidají zajímavé textury a charakter pro všechny svatební květiny. Zde vám přinášíme hned několik inspirativních nápadů, kterými se můžete nechat inspirovat při výběru správného aranžmá pro vaši svatbu. Zaměřili jsme se zejména na svatební dekorace a nevěsty, které jsme se co nejvíce snažili sladit do podzimních barev a tónů.

 

Nevěsty, které si opravdu chtějí užít nadcházející sezónu, je barevná paleta inspirovaná podzimním spadaným listí. Stačí se rozhlédnou kolem sebe a barevná nabídka, kterou nám podzimní listy a stromy nabízí je opravdu bohatá! Dokonalý podzimní vzhled tak získáte pouze tím, že do vašeho květinového aranžmá zahrnete květiny v zemitých tónech. Zbytek aranžmá můžete doladit jemnými a základními tóny. Skvělou volbou jsou například kala lilie, které dodají vašemu aranžmá jak strukturu tak i nadčasový design. Naopak růže a leucospermum váši podzimní kytici strukturně vyzvednout na úplně jinou dimenzi! Jejich zajímavé tvary upoutají zrak naprosto každého.

 

Nebojte se bobulí

Bobule naopak fungují v podzimních kyticích obzvláště dobře! Pokud máte obavy z používání čerstvého ovoce, můžete sáhnout po jeho imitaci. Na trhu najdete spousty umělých bobulí a sušeného ovoce, které po kombinaci s čerstvými květinami a listy vypadají skutečně dobře! Navíc s dnešní širokou nabídkou umělých bobulí málokdo pozná, že se nejedná o živý originál, ale pouze o jeho imitaci. Pokud se ale nebojíte experimentovat, v tomto případě nejen ušetříte, ale zároveň si můžete udělat i krásnou procházku do podzimního lesa, kde najdete skutečné přírodní skvosty! Ať už to jsou šípky nebo jiné barevné bobulky, které vaše kytice a květinové aranžmá povznesou na podzimní vlnu. Buďte pouze opatrní a ohleduplní u jejch sběru, jelikož mnoho z nich může být jedovatých, nebo mohou mít ostré trny či stonky.

 

Síla dýní

Vneste do vaší svatební kytice a svatebních květinových dekorací trochu sezónní zábavy a přivítejte Halloween stylově! Jakmile se řekne podzim, mnoho z vás si jistě vybaví nádherně vybarvené, oranžové dýně, které jsou ikonami podzimu. Ovšem dýně nemusí být nutně doménou pouze dětí, ale také vaší kytice! Mini verze dýní mohou být tak dokonalým komponentem každé svatební kytice a vnést podzimního ducha do vaší romantické podzimní svatby. Do kytic vybírejte miniaturní odrůdy a tvary, které vám poskytnou dokonalý podzimní look. Na ostatní aranžmá můžete použít i větší kousky, které dokonale doladí svatební prostory a prostředí. Miniaturky lze také využít pro dokonalé doladění vašeho svatebního prostírání.

 

Podzimní svatozář

Jen proto, že nabídka a výběr letních květů slábne nutně neznamená, že byste se museli vzdát vašeho snu o nádherném věnečku, po kterém touží mnohé nevěsty. Naopak díky odlišným podzimním druhům váš květinový věneček může získat zcela nový a neotřelý vzhled! Využijte barevných listů a bobulí, které vám pomohou vytvořit nádherný věneček do vašich vlasů, navíc díky různorodosti komponentů získáte také nové textury. Zároveň pokud netoužíte po věnečku můžete drobné podzimní komponenty zapojit volně do vašeho účesu.

 

Nekonečná romantika

Romantika ani na podzimních svatbách nesmí chybět! Vytvořte pocit kouzelné romantiky s tématem podzimního lesa. Zapojte do vašeho aranžmá větvičky, čajové svíčky, lucerničky a podzimní listí pro vytvoření co nejvíce romantické a útulné atmosféry. Zároveň zahrnutí červených bobulí navíc přinese příjemný kontrast a skutečný sezónní pocit.

 

Nezapomeňte na stuhy v podzimních barvách

Nezapomeňte na drobné detaily jako jsou například stuhy lemující vaši svatební uličku, prostírání, kapesníčky nebo detaily v podobě svatebních ukazatelů. Snažte se všechny drobnosti sladit do tématických barev.

 

Věříme, že se vám vaše podzimní svatba povede přesně podle vašich představ a snů. Díky teplým podzimním barvám se stane nejen originální, ale také ve vašich hostech bude budit velmi příjemnou a pohodovou atmosféru, na kterou jen tak nezapomenou.

From our offer

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT